• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković stigao u Španiju i kompletirao Dejvis kup tim Srbije (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković na terenu, sa reketom u ruci i u opremi Dejvis kup reprezentacije Srbije... To je sve što Španci u ovom trenutku nisu htjeli da ugledaju ove nedjelje.

 Srbija i Novak Djokovic Dejvis kup 2023 Izvor: Profimedia

Novak Đoković u srijedu je doputovao u Valensiju i kompletirao Dejvis kup reprezentaciju Srbije, koja od utorka učestvuje na tom takmičenju. Nole se pridružio ekipi poslije pobjede protiv Južne Koreje u utorak, a pred meč protiv Španije u petak. U prvom meču juče su nastupali Dušan Lajović i Laslo Đere za Srbiju, a uz njih je uspješan bio i srpski dubl Nikola Ćaćić - Miomir Kecmanović, koji je takođe trijumfovao maksimalnim rezultatom 3:0.

Naravno, Novak je sigurno na svaki način iscrpljen nakon tri zahtjevne nedjelje u Americi, tokom kojih je osvojio Sinsinati i US Open, a fizički je sigurno još umorniji od dirljivog dočeka pred balkonom Gradske skupštine u Beogradu u utorak, a potom i proslave sa košarkašima u u jednom restoranu u Beogradu. U Valensiji mu je sparing-partner bio Hamad Međedović.

Dok je Novak putovao u Španiju, Španci su iznenadno izgubili od Češke pod vođstvom debitanta selektora Davida Ferera i bez svojih najboljih igrača - Karlosa Alkaraza i Rafaela Nadala. Očekuje se da Đoković igra protiv Alehandra Davidovič Fokine, a Laslo Đere ili Miomir Kecmanović protiv Roberta Bautiste Aguta.

Finalni turnir biće odigran u novembru, a odsustvo najvećih španskih tenisera uticalo je i na posjetu, pa su tribine u Valensiji bile praznjikave ove srijede. Iz Valensije će na završni turnir u Malagi (21-26. 11) otići dvije prvoplasirane ekipe, a Srbija će u subotu igrati protiv Češke

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC