• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikad teži žrijeb za Srbiju, ali Troicki ima recept za uspjeh: "Sa Novakom možemo ponovo do titule!"

Autor Dragan Šutvić

Izabranici Viktora Troickog igraće protiv Velike Britanije u novembru u Malagi od 21. do 26. novembra u četvrfinalu Dejvis kupa.

 viktor troicki pred četvrtfinale dejvis kupa  Izvor: MN PRESS

Srbija je na žrijebu za četvrfinale Dejvis kupa dobila Veliku Britaniju. Selektor Viktor Troicki ima veoma jaku ekipu koja će igrati u novembru u Malagi. Sljedeći rival "orlova", ukoliko prođu u polufinale je bolji iz duela Holandija - Italija. Mečevi četvrfinala su na programu od 21. do 26. novembra.

Željeli su mnogi da u četvrfinalu Dejvis kupa Srbija igra protiv Holandije, međutim žrijeb je pomrsio konce teniserima. Izabranici Viktora Troickog imaju teškog protivnika, ali trener je ambiciozan oko prolaska Srbije u polufinale. Svjestan je da ukoliko žele titulu - moraju pobijediti sve ekipe do kraja.

"Ko zna, možda budemo onda u polufinalu igrali protiv Holandije. Iskreno, Britanci su dosta teži rival od Holandije, ali ako mi hoćemo da pobijedimo u ovom takmičenju, onda moramo da budemo spremni da izađemo na crtu svim ekipama. Britanija je jaka ekipa, ali ja vjerujem da sa Novakom Đokovićem u timu, ali i ostalim igračima, mi možemo da ostvarimo davnu želju, a to je da osvojimo Salataru ove godine i ponovimo uspjeh iz 2010. godine", istakao je Viktor za Sportal.

Selektor se nada da će svi igrači biti u dobroj formi u novembru:

"Verujem da će doći maksimalno spremni. Britanci imaju Kamerona Norija, 17. na svijetu, imaju 27. na planeti Denija Evansa, mladog Džeka Drejpera, 105. na ATP listi plus Endija Marija koji iskustvom dosta pomaže timu. Oni svi mogu da igraju na drugoj tabli. Imaju i sjajan dubl. Biće stvarno teško, ali vjerujem u naš tim. Znam koliko im je stalo do toga da ove godine uradimo nešto ozbiljno u Dejvis kupu i osvojimo titulu", zaključio je selektor.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC