• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poginuo trener Hapoela u terorističkom napadu u Egiptu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Strašna tragedija u Aleksandriji, dok Izrael i Palestina ratuju nekoliko stotina kilometara dalje.

 Ubijen trener Hapoel iz Tel Aviva Izvor: mondo.ba

Trener u poznatom izraelskom fudbalskom klubu Hapoel iz Tel Aviva ubijen je tokom terorističkog napada, saopštio je ovaj tim na svojim zvaničnim profilima. Kako se navodi u izraelskim medijima, Alon Šemali (34) poginuo je kada je policajac u Egiptu otvorio rafalnu paljbu na autobus u kojem su se nalazili turisti iz Izraela.

Ministarstvo inostranih poslova Izraela ispituje navode o terorističkom napadu u Aleksandriji, gdje je policajac iz privatnog oružja pucao na autobus sa turistima, a pretpostavlja se da ima najmanje troje mrtvih i to baš u trenucima kada je situacija na Bliskom istoku veoma kompleksna. Podsjećamo, jedinice Hamasa napale su teritorije pod kontrolom Izraela i srušile ogradu oko pojasa Gaze, a Egipat je kao jedna od najvećih vojnih sila u tom dijelu svijeta podržao napad. Takođe, napad su podržale i države poput Libana - sjevernog komšije Izraela, pa bismo u narednim danima mogli da dobijemo još tragičnih vijesti o žrtvama na izraelskoj i palestinskoj strani. Za to vrijeme, Izraelci se opraštaju od fudbalskog trenera koji je bio omiljen među djecom sa kojom je radio.

"Veliki bol. Jedan od trenera omladinskog pogona, Alon Šemali, ubijen je jutros u napadu u Egiptu. Alon je živio u Bat Jamu i radio je kao nastavnik fizičkog vaspitanja u školi 'Rišonim' u gradu. U omladinski pogon Hapoela došao je prije godinu i po dana, kada je prošle sezone radio kao glavni trener u dječjem timu, a ove sezone kao pomoćni trener u omladinskom timu.

Prosvjetni radnik, pravi sportista, skroman, sa puno strasti za fudbalom. Imao je odličan odnos sa djecom, veoma voljen od strane igrača i svojih učenika. Uvijek je pred očima video obrazovanje za vrednosti, zdrav način života i profesionalizam. Fudbalski klub Hapoel Tel Aviv saginje glavu, upućuje saučešće Alonovoj supruzi i porodici i saosjeća njihov veliki bol. Neka mu duša počiva u miru", navodi se u saopštenju na klupskim stranicama.

Podsjećamo, u terorističkom napadu nedaleko od pojasa Gaze život je izgubio i nekadašnji fudbaler Lior Asulin, bivši fudbaler Hapoela iz Tel Aviva i brojnih drugih klubova u zemlji. Ovaj napadač svojevremeno je bio jedan od najpopularnijih fudbalera u svojoj zemlji, a život je izgubio na proslavi koja je organizovana u čast njegovog 43. rođendana.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC