• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tviter nalog US opena razapinju zbog Novakove fotke: Nadal i Federer plaču, a oni bjesne!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Odlazak Novaka Đokovića na koncert poznatog muzičara oduševio je njegove navijače širom svijeta, a u Njujorku su bili posebno inspirisani. To je baš zasmetalo navijačima Nadala i Federera.

 Kritike na račun tviter naloga Us opena zbog Đokovića Federera i Nadala Izvor: MN Press/MONDO/Tamara Veličković

Novak Đoković iskoristio je prethodne nedelje da trenira za foto-finiš sezone, ali i da napuni baterije van terena - odlascima na predavanja i radionice kanadskog doktora Gabora Matea, posjetom vječitom derbiju Partizan - Zvezda u košarci, kao i boravkom na koncertu Stjepana Hausera, hrvatskog violončeliste, u Štark areni.

Novak je bio jedna od zvezda tog koncerta, jer je na poziv poznatog muzičara iz Pule ustao sa svog sjedišta kraj supruge Jelene i popeo se na binu, gdje je pokazao kako svira saksofon. Publika je bila oduševljena, Stjepan ga je zagrlio i takođe je uživao u kratkoj izvedbi najboljeg tenisera svijeta. Čim su se pojavili snimci i fotografije sa koncerta, reagovali su ljubitelji tenisa širom svijeta, pa se oglasio i Tviter nalog US Opena.

Na njujorškom grend slemu su napravili šalu sa Novakovim muziciranjem, pa su ga stavili na fotografiju koja je izazvala velike kontroverze. Na jednom dijelu fotografije je Đoković koji svira saksofon, a na drugom dijelu su Rodžer Federer i Rafael Nadal koji plaču, pa su mnogi odmah ovo shvatili kao "provociranje" Španca i Švajcarca i njihovih navijača. Oni su bili posebno ljuti i pojedini su ispod te objave javno kritikovali potez administratora zvaničnih naloga US Opena na društvenim mrežama. "Dobar solo na saksofonu nikad ne promašuje", pisalo je u objavi koja je raspalila navijače.

"Ovo je nepoštovanje, admin je očigledno fan luzera Novaksa", sa aluzijom na to da se Novak nije vakcinisao. "Šta koji ... nije u redu sa ovim? Nemate ništa drugo da tvitnete", objavio je sledeći korisnik.

"Šta znači ovaj tvit uopšte? Zašto ste pomislili da je ovo zabavno i da je u redu da koristite fotografiju veoma emotivnog trenutka tokom posljednjeg oproštaja teniske legende? Ovo je samo čudno, bez poštovanja i bez mašte. Posebno zato što dolazi sa zvaničnog naloga", napisala je još jedna korisnica društvene mreže.

"Ovo je nepoštovanje prema dvojici tenisera koji su nam donijeli toliko navijača i rekordne zarade od prodaje karata. US open bi bio ništa bez njih dvojice. Uz to, ne mislim da bi Đoković odobrio ovaj tvit, oni se svi veoma poštuju, a navijači i ne baš", napisao je još jedan fan tenisa kome ova šala nije prijala.

NOVAČE, PRIZNAJ DA SI NAŠ!

"Ovo je toliko loše da je zapravo genijalno", poentirao je na neki način jedan korisnik Tvitera, dok su se Novakovi navijači dobro zabavili. "Admine, od kojih su tvoji? Priznaj da si naš", napisao je jedan korisnik iz Srbije.

Pogledajte

00:38
Stjepan izveo Novaka Djokovica na binu
Izvor: MONDO/Tamara Veličković
Izvor: MONDO/Tamara Veličković

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC