• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Novak Đoković Holger Rune uživo prenos livestream Završni masters
 Novak Đoković Holger Rune uživo prenos livestream Završni masters

Novakova pobjeda iz bijesa, za prvo mjesto i istoriju! Lomio rekete, slomio i Danca - najbolji je i 2024. i zauvijek!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Novak Đoković pobijedio Danca Holgera Runea u prvom kolu Završnog Mastersa u Torinu, što mu je dovoljno da ostane prvi na ATP listi do kraja sezone.

 Novak Đoković Holger Rune uživo prenos livestream Završni masters Izvor: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia
0:17

KRAJ, POBEDA NOVAKA ĐOKOVIĆA 2:1 U SETOVIMA!

Ovog puta nije bilo drame na kraju seta! Novak je pobedom protiv Holgera Runea trijumfalno započeo učešće na prestižnom Završnom Mastersu i osigurao ostanak na prvom mestu ATP liste i na kraju 2023. i početku 2024. godine!

0:12

Novak na set do pobede!

Tako je Novače! U gemu bez greške, Đoković je poveo 5:2 u trećem setu i prišao nadomak trijumfa koji će mu doneti ostanak na prvom mestu i do kraja 2023. i početkom 2024. godine!

Izvor: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

0:09

BREJK! ĐOKOVIĆ VODI 4:2

Novak je u šestom gemu izborio dve brejk lopte i iskoristio drugu, za ogromnu prednost pred svoj servis-gem!

0:03

3:2 za Novaka, za sada nema brejkova

U mirnijoj fazi seta odluke, Srbin i Norvežanin "razmenili su" servis gemove i svako je uspeo da dovoljno dobro servira da izbegne brejk-lopte.

23:55

Novak van sebe od besa!

Lomio je rekete Đoković, dok je kiptio od ljutnje zbog ispuštene šanse! Dva reketa su stradala u Torinu,

Izvor: Marco Alpozzi/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

23:54

2:1 Nije dobro, Novak je odmah izgubio servis!

Pri rezultatu 15:15, Rune je "vezao" dva poena i potom iskoristio i prvu brejk-loptu za Novakovih 2:1 u trećem, odlučujućem setu. Sada će servirati izazivač.

23:49

2:0 KAKO BITAN TRENUTAK - BREJK!

Đoković je odmah "brejknuo" protivnika na startu trećeg seta i napravio ogroman korak ka pobedi! Odmah je izborio tri brejk lopte, poveo 40:0 i iskoristio je drugu. Sa vođstvom 2:0 mnogo će lakše disati pri servisu za 3:0, što bi već bila ogromna prednost.

23:42

1:0 Uzima Novak prvi gem!

Vrlo rutinski je poveo u odlučujućem setu, bez izgubljenog poena. Izgleda da je potpuno skoncentrisan ušao u poslednji set. 

23:36

7:6 Novak izgubio set!

Novak gubi prva dva poena u taj-brejku, promašuje zatim i prvi servis i šalje loptu forhendom u mrežu. Nastavio je Rune da gazi i do 5:0. Otišlo se na promenu strana sa 6:0 i to je bilo to. 

Na kraju 7:1, ovako ubedljivo izgubljen taj-brejk Novaka ne pamtimo. 

23:31

6:6 Novi taj-brejk!

Sjajne poene sada igra Novak, ali sjajnim riternom se vraća Rune na 30:15. Ipak predivan as iz drugog servisa i idemo u taj brejk!

23:27

6:5: Drži se Rune!

Pritiska Đoković sada Runea, poveo je 30:15, ali se izvukao sjajnim servisom mladi rival. Ipak nije dao Novak Dancu da diše, držao ga je na 40:40, a onda je Rune izgubio poslednji čelendž. 

Ipak preživeo je i uzeo je ovaj gem. 

23:16

5:5 DRAMA!

Novak rizikuje, možda i previše i šalje loptu u aut za vođstvo Runea, ali se vraća izlaskom na mrežu za 30:30. Ima set loptu Rune, ali je za sada ne koristi! Na kraju je ostao u setu Novak, sada je 5:5.

23:10

5:4 Đoković sateran u ćošak!

Emotivni Rune slavi svaki poen, ali ne uspeva da odmakne. Novak mu je disao za vratom, ali je na kraju loptu poslao u mrežu i sada je 5:4. Servira za ostanak u setu Đoković. 

23:07

4:4 E, sad se lomi!

Prilazi Novak, agresivan je, ali je agresivan i Rune, Poveo je Srbin, Danac se vratio na 30:30, ali to je bilo najviše što je rival mogao. Nerešeno opet!

23:01

4:3 Rune rutinski!

Holger Rune sada bez izgubljenog poena uzima gem i vodi sa 4:3. Čeka nas velika drama u finišu!

22:59

3:3 - Nerešeno!

Agresivan Novak i tera Runea na greške, rutinski uzima gem bez izgubljenog poena i sada je opet nerešeno!

22:56

3:2 As za kraj

Rune je takođe bio siguran na svoj servis i poveo je još jednom. Sada je 3:2 i ulazimo u finiš drugog seta. Asom je završio ovaj gem. 

22:53

2:2 Ponovo smo na početku seta!

Izašao je pun samopouzdanja Novak Đoković, rutinski uzeo prva tri poena, a onda je sevnula jedna paralela za 40:15. Sledeću loptu je Đoković poslao u mrežu ali je na kraju izjednačio. 

22:49

Šta smo sad videli?

Maratonske poene, ogromnu borbu, a na kraju Novaka Đokovića koji je uzeo brejk i vratio se. A onda je podigao publiku na noge, čisto da se vidi ko je gazda!

22:47

2:1 Novak ga je slomio!

As Danca na startu, ali uspeva da ostane u igri Srbin i na 30:30 se igra dug poen koji Novakovom greškom uzima Rune. Ipak došao je do brejk lopte Novak, ali asom ju je odbranio rival. 

Odbranio je i drugu brejk loptu posle duge, duge razmene, ali treću loptu nije mogao da brani! Vraća se Novak Đoković! 

22:38

2:0 Brejk za Runea!

Prvi problemi za Novaka u drugom setu pošto je posle prvog poena izgubio naredna tri i dve brejk lopte je dobio Rune. Sjajan ritern Danca i vodi sa 2:0! Uh!

Izvor: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

22:33

1:0 za Runea

Vinerom otvara set Rune, ali vraća se Novak takođe vinerom. Ipak pogađa asove Rune i uzima prvi gem drugog seta. 

22:26

Au, kakav set!

Rune je uzeo brejk na startu, ali odmah se vratio Novak Đoković! Na kraju je posle brejka uspeo da povede, a ovaj gem je trajao više od 70 minuta. Kakva drama!

22:24

7:6 GOTOV JE PRVI SET!

Novak Đoković vodi sa 1:0 u setovima!

Poen za poen na startu sve dok Rune nije promašio forhend i na promeni strana poklonio Đokoviću 4:2. Potvrdio je Novak to sledećim poenom za 5:2. Ipak vratio je Rune jedan mini brejk za 5:3, ali nije to bilo dovoljno!

Izvor: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

22:15

6:6 Idemo u taj-brejk!

Zamalo je prva Novakova lopta otišla u aut, ali je onda izmorio rivala na osnovnoj liniji i izjednačio. Zatim je lobovao Runeoa za 30:15, ali je Rune fantastičnim servisom došao do 30:30. 

Ipak na kraju uspeva Rune da dođe do izjednačenja i idemo u taj-brejk. 

Izvor: Profimedia

22:09

6:5 Navijaju Italijani!

Novaka ipak nije uzdrmalo to što je propustio dobru šansu da već u prošlom gemu završi ovaj gem. Dobro je počeo, onda je neverovatno stigao skraćenu loptu Rune, a onda je Danac izjednačio. 

A onda je slomio ovaj gem, uzeo ga i pozvao publiku da se oglasi. Navijaju Italijani za Đokovića!

22:03

5:5 Idemo dalje!

Poveo je 30:0 Novak, onda je Rune promenio reket i pojavio se u gemu! Uzeo je jedan poen, onda izašao na mrežu i izjednačio!  Publika se probudila, Novak je slajsom pogodio mrežu i asom je Danca izjednačio. 

21:57

5:4 Greške, ali dobilo se ovo

Delovalo je da će ovo rutinski dobiti Novak, a onda jedan volej nije otišao gde treba i to je poremetilo Srbina. Posle 40:0 bilo je 40:40, a na kraju je asom Đoković poveo sa 5:4. Veliki je sad pritisak na Runeu. 

21:52

4:4 Ekspresno!

Ipak nije Rune uzdrman, uzima brzo prvi poen, to prati as i na kraju sa forhendom koji je udario u liniju izjednačio na 4:4. 

21:47

4:3 Vodi opet Novak!

As je pogurao Novaka napred, nastavio je dobro da servira naš teniser i uspeo je da povrati vođstvo  ovom setu. Menjaju se loptice nakon ovog gema. 

21:44

3:3 Mentalni džin Novak Đoković!

Odmah se vratio Novak Đoković!

Prvo poen za Novaka, a onda u dupla greška Danca. Ipak uspeo je da preokrene na 40:30 i da se pribere pre dve duple greške i đusa.  Slajsom je Đoković došao do brejk lopte i na kraju šalje loptu u mrežu Rune! Vraća ovaj brejk! 

Izvor: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

21:37

3:2 Uzima Rune brejk!

Uz pomoć mreće je uspeo Novak da se vrati u ovaj gem posle prvog poena Runea, ali Danac je nastavio da napada i dobio je prve dve brejk lopte na meču. Prvu je odbranio Novak, a onda i drugu! 

 Ipak treću brejk loptu posle duple greške koristi Rune!

21:28

2:2 Zakuvava se ovde!

Uzeo je Novak prvi poen, ali je onda bio daleko od linije i izjednačio je Danac. Uspeo je Rune da povede sa 40:15 ali je Novak dobrom odbranom uspeo da se vrati na 40:30. 

Ipak uzima Rune ovo. 

21:23

2:1 Siguran je Đoković!

Sada Novak gazi! Nije mogao ovde ništa Rune, uzeo je samo jedan poen i ponovo vodi najveći ikada!

21:19

1:1 As za izjednačenje

Rune je jako agresivan, ide jako oštro u svakom poenu i za sada mu to uspeva. Poveo je sa 40:0, onda imao jednu neiznuđenu grešku, ali je na kraju izjednačio asom. 

21:16

1:0 Vodi Novak, ali ne lako!

Počelo je sa dva poena za Runea, ali je uzvratio Novak i izjednačio. Danac je bio agresivan, ali je pogrešio na mreži i na kraju je Novak uspeo da dođe do vođstva!

21:10

Odmah igrice Runea!

Rešio je da prima prvi servis, izgleda da hoće da Novak prvi bude pod pritiskom! 

Izvor: Profimedia

21:06

Novak je tu!

Na terenu su teniseri, sada čekamo samo da meč počne! Spremni smo za istoriju! 

20:35

Za šta igra Novak? Za rekord i istoriju!

Ukoliko pobedi Novak Đoković dobiće još 200 bodova na ATP listi i to će značiti da niko neće moći da ga stigne na vrhu ATP liste do kraja godine. 

Sa jedne strane to će značiti da će doći do više od 400 nedelja na vrhu ATP liste, a takođe to bi bio rekordni osmi put da završava godinu na prvom mestu. Za istoriju od 21 čas!

Izvor: Profimedia

20:30

Runea dobro zna

Ipak nije baš da mu leži Danac! Do sada su igrali četiri puta i izjednačeni su! Prvi put su se sastali na US Openu 2021. godine kada je trijumfovao Srbin, a zatim ga je u Parizu 2022. i Rimu ove godine dobijao Rune. Poslednji meč odigrali su u četvrtfinalu Pariza kada je Novak bio bolji.

20:25

Pred meč svratio do Srba!

Pred početak završnog mastersa videli smo Novaka Đokovića na meču Juventusa i Kaljarija gde je posetio srpske fudbalere Dušana Vlahovića i Filipa Kostića. 

Izvor: TV Arena sport/screenshot

20:17

Ko su rivali?

Novak se našao u grupši sa Janikom Sinerom, Stefanosom Cicipasom i Holgerom Runeom. U prvom meču ove grupe Janik Siner je savladao Stefanosa Cicipasa 6.4, 6:4.

20:16
20:12

Čekamo Novaka!

Nakon što je u Parizu uzeo 40. titulu na mastersima u karijeri sada Novak Đoković stiže u Torino. Tu će igrati sa Holgerom Runeom u prvom meču grupne faze.

UKRATKO

  • Đoković - Rune, 7:6, 6:7, 6:3
  • Meč za prvo mesto na kraju godine!
  • Već je dobijao Danca
učitaj još +

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

LOLA CG

Sve čestitke. Bog da te cuva Novace🙏❤🙏

Bravo

Bravo Nole, LEGENDO!

Najnovije