• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dok Novak slavi, Federer plače na koncertu! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Rodžer Federer je bio veoma emotivan na koncertu Andree Bočelija.

 Rodžer Federer plakao na koncertu Andree Bočelija Izvor: YouTube/Banana Bikers Channel/Screenshot

Dok je Novak Đoković u Torinu osvajao završni masters, po osmi put, i rušio još jedan rekord Rodžera Federera, švajcarski teniser je uživao na koncertu u Cirihu. Odlučio je da penzionerske dane iskoristi da uživa u glasu vjerovatno najvećeg operskog pjevača svih vremena Andree Bočelija, a posebna čast pripala mu je kada je Italijan "izveo" slavnog tenisera na binu.

Čuveni tenor je oduševio numerom "Nessun Dorma" zbog koje su emocije preplavile Rodžera Federera, tako da se švajcarski teniser rasplakao kako nije vjerovatno od završetka karijere ili možda Vimbldona 2019. godine, kada je posljednji put imao šansu da osvoji grend slem. Poslije svega, Federer i Bočeli su se pozdravili, a švajcarski teniser se poklonio legendarnom pjevaču koji mu je posvetio pjesmu na kraju koncerta. Pogledajte kako je to izgledalo:

Andrea Bočeli i Rodžer Federer
Izvor: YouTube/Banana Bikers Chanel

Podsjetimo, Rodžer Federer je u penziji od septembra 2022. godine, kada je na njegovom oproštaju igrao i Novak Đoković, teniser sa kojim je imao mnogo nesuglasica kada se pojavio na "velikoj pozornici" i koji mu je u međuvremenu oborio praktično sve rekorde. U međuvremenu, Nole je proslavio i titulu u Torinu i počeo 400. sedmicu na vrhu ATP liste, što Federer nije čestitao.

Nažalost, to i nije preveliko iznenađenje pošto je Nole navikao da rijetko kada dobija priznanja od svojih najvećih rivala Nadala i Federera, posebno od kada se Švajcarac penzionisao i posvetio drugim sferama života koje je propuštao za vrijeme igračkih dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC