• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 srbija italija dejvis kup polufinale uzivo prenos livestream
 srbija italija dejvis kup polufinale uzivo prenos livestream

Kecmanović kiksnuo, pa zgazio Italijana - Srbija sanja finale!

Miomir Kecmanović je Srbiji donio prvi bod u polufinalu Dejvis kupa protiv Italije!

 srbija italija dejvis kup polufinale uzivo prenos livestream Izvor: Profimedia/IMAGO

Srbija slavi, ne samo zato što je dobila prvi bod u duelu sa Italijom već i zato što je dobila tenisera u vrhunskoj formi! Nakon što je u drami dobio Džeka Drejpera 7:6, 7:6 protiv Velike Britanije Miomir Kecmanović sada je poslije kiksa i izgubljenog prvog seta pregazio Lorenca Musetija 7:6, 6;2, 6:1.

Odmah je sjajno zaigrao srpski teniser i brzo došao do brejka. a kada je djelovalo da je sve gotovo nije imao dovoljno koncentracije i kvaliteta da završi set na pravi način. Uspio je da vrati brejk Museti na 5:5 i na kraju je u taj-brejku poveo. Ipak Italijan je u meču ostao još samo četiri gema!

Pri rezultatu 2:2 u drugom setu uzeo je brejk Kecmanović, a onda su krenuli problemi za rivala. Držao se za zadnju ložu i nije mogao da isprati kretanje rivala, pa je uslijedilo 45 minuta bez njegovog osvojenog gema. Kada je sa 6:2 dobio drugi set vidjeli smo da je Miomir u velikoj prednosti, a treći set je bio formalnost. 

Tek pred kraj seta kada je Museti iskoristio medicinski tajmaut uspio je da uzme jedan gem, ali to je bilo to. Pred kraj seta se vidjelo da ne može da se kreće Museti i još jedan trijumf za Srbiju upisao je Kecmanović. 

14:45

E sada - Novak Đoković!

Sledi meč Novaka Đokovića protiv Janika Sinera! Biće ovo pravi klasik koji su svi čekali. Za desetak minuta će početi ovaj duel koji bi Srbiji mogao da donese mnogo.

Hajmo sada Novače! 

Izvor: Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

14:41

Grmi "Veseli se srpski rode!

Kada je Miomir Kecmanović doneo pobedu začulo se "Veseli se srpski rode" sa zvučnika! Bravo Mišo, bravo momci, idemo dalje!

Izvor: Profimedia/IMAGO

14:39

6:1 GOTOVO! Vodi Srbija 1:0

Posle velike borbe u prva dva seta Miomir Kecmanović je pregazio Lorenca Musetija u trećem i sada čekamo Novaka i Srbiju u finalu!

Na kraju Miomir Kecmanović - Lorenco Muesti 6:7, 6:2, 6:1

14:38

5:1 Prekida seriju Italijan!

Posle 40-45 minuta uzima gem Museti, ali se na njemu vidi da je odustao od borbe. Čekamo pobedu u narednom gemu!

14:35

5:0 Museti se predao

Jedva se kreće Italijan, nema ni želju da juri poene, čekamo samo kraj!

14:30

MEDICINSKI TAJMAUT!

Drži se za butinu Lorenco Museti i sudija mu je dozvolio da neko iz tima Italije ga masira kako bi mu ublažio bolove. 

14:29

4:0 Au kako igra Miša!

Neverovatan je Miomir! Uspeo je da crta po linijama, da pogađa uglove i da dođe do brejk lopte. Museti he delovao slomljeno, ali je uspeo da izjednači.Ipak uspeo je iz trećeg puta da uzme brejk! 

14:21

3:0 Još jedan!

Nastavlja se totalna dominacija Srbina koji uzima sedmi gem zaredom! Kako gazi naš teniser, ovo izgleda sjajno!

14:19

2:0 BREJK!

Promašio je dva udarca Museti, a onda ga je prošetao Kecmanović i naterao na grešku. Idemo, novi brejk!

Izvor: Mathias Schulz / Zuma Press / Profimedia

14:16

1:0 - Kecmanović!

Malo drame kada je bilo 30:15 za Italijana, ali onda je Kecmanović napao. Poslao je servis u telo i rešio sve! Vodi ponovo srpski teniser!

14:10

6:2 GAZI! Izjednačeno je 1:1 u setovima

Poveo je Kecmanović, držao je prednost i stigao je do dve brejk lopte. Ugasio se Museti, to je to!

14:06

5:2 Idemo, idemo!

A sada kao brzi voz dolazi do 40:0 Kecmanović, ali je onda izgubio dva poena. Videli smo dug poen, veliku dramu, inicijativu Musetija, ali na kraju preživljava ovo Miša!

14:02

4:2 Brejk! Tako je!

Zapretio je Miomir, napao je jako agresivno drugi servis Musetija i videli smo dva izjednačenja. a onda i brejk loptu. Nije pogodio prvi servis Museti, ali se odbranio 21-godišnji Italijan. Odbranio se i na drugu brejk loptu, ali treću nije uspeo! 

Kecmanović je sjajnom defanzivom uspeo da dođe do poena za 4:2!

13:49

3:2 Opet vođstvo

Poen za poen do 30:30, ali dodao je gas Miomir pred kraj i sada je 3:2. Ipak moraće da napadne Kecmanović agresivnije servis rivala ako hoće brejk. 

13:46

2:2 Ne da se Museti!

Uspeo je Museti da izjednači bez većih problema, deluje da nas i ovde očekuje jako, jako neizvestan set. 

13:41

2:1 - Kecmanović čuva prednost

BIlo je 15:15, Miomir je poslao lopticu pravo na liniju što je zbunilo Musetija koji je pogrešio. Taj poen napravio je prevagu, pošto je Kecmanović posle toga osvojio gem i sačuvao prednost u drugom setu - 2:1.

13:36

1:1 - Pripretio je Srbin

Pripretio je Srbin u gemu na servis Musetija, imao je poen za izjednačenje u gemu (40:40), ali je Italijan iz nemoguće situacijae vratio lopticu i posla osavršen pasing-šot pored Miomira kkoji je izašao na mrežu - 1:1.

13:33

1:0 - Gem za Miomira

Odličan početak drugog seta za Kecmanovića, rutinsk ije osvojio prvi gem na svoj servis - 1:0.

13:31

STATISTIKA PRVOG SETA

Ovako je izgledao prvi set statistički:

Kecmanović je imao 2 asa, dobio je 68 odsot poena na prvi servis (19/28), 62 odsto na drugi (8/13) i spasao je dve od tri brejk lopte, imao je 26 vinera i 14 neiznuđenih grešaka.

Museti je imao 6 asova, 1 duplu grešku i 68 odsto osvojenih poena na prvi servis (23/34) i 45 odsto na drugi (9/20), upisao je 25 vinera i 14 neiznuđenih grešaka, spasao je tri od četiri brejk lopte.

13:30

ŠTA SMO VIDELI U PRVOM SETU?

Imao je Miomir sve u svojim rukama, napravio je brejk, vodio sa 5:4 i servirao za set, ali je onda izgubio svoj servis. Srbin je u narednom gemu propustio brejk priliku, pa je set otišao u taj-brejk. I tamo je Kecmanović  bolje počeo, vodio je sa 3:1, pa je onda spasio dve set lopte, treću nije uspeo...

13:28

7:6 Brodolom!

Prvi poen na svoj servis je izgubio, a onda je posle duge razmene izjednačio! Ipak na kraju Italija vodi 1:0, 9:7 u taj-brejku.

13:24

KAKAV TAJ-BREJK!

Počelo je sve sa po dva asa, a onda je Kecmmanović napao i poveo. Pogrešio je Museti, promašio teren, ali je uspeo da se vrati na 3:3 i na kraju da povede Italijan. 

Duplom greškom je častio Kecmanovića,  onda poslao loptu u mrežu za 5:5. Ipak došao je do set lopte i nije je iskoristio - 6:6!

13:15

6:6 Idemo u tajbrejk!

Besan je Kecmanović, udara lopticu iz sve snage i ona pada na linije! Idemo u taj-brejk. treći zaredom za njega na ovom Dejvis kupu. 

13:11

6:5 Vodi rival!

Ne da se naš teniser! Duge razmene, jaki udarci, a onda posle fantastičnog forhenda došao je do brejk lopte! Ipak na kraju posle velike drame smo videli prvi put da Kecmanović gubi!

13:02

5:5 Ovo nismo hteli!

Prepao nas je Miomir sa dva izgubljena poena, a onda je usledio as. Ipak uspeo je Museti da izbori dve brejk lopte i drugu je iskoristio. Šteta, šteta, šteta!

12:58

5:4 Ne da se Italijan!

Prvi poen za Mišu, ali uspeo je Museti da preživi. Sada Kecmanovi servira za set!

12:54

5:3 Još malo!

Miomir bez greške, uspeo je da osvoji gem bez izgubljenog poena i sada je na korak od seta!

12:51

4:3 Museti se budi!

Museti je napao Kecmanovića i uspeo da prilično lako reši ovaj gem. Probudio se Italijan, ali Srbija ima prednost. 

12:48

4:2 Ne da Miša!

Pogađa uglove terena Miomir Kecmanović, ali Museti je sve bolji! Uspeo je da natera Italijana na greške Srbin, ali uspeo je brejk loptu da izbori mladi Italijan, ali odbranio se Kecmanović. 

12:40

3:2 Preživeo je Museti!

Sjajno je napadao Kecmanović, a onda je pri prilici za dve brejk lopte poslao loptu u mrežu. Museti to nije propustio da iskoristi i sada je 3:2. 

Izvor: Profimedia

12:38

3:1 Sigurno da sigurnije ne može!

Šta radi Miomir Kecmanović! Sa lakoćom je uzeo ovaj gem i ponovo je na bezbednoj udaljenosti od dva gema razlike. Samo tako nastavi!

12:31

2:1 Evo i Musetija

Duge razmene u ovom gemu, a sjajnim forhendima uspeva da se sa 40:15 vrati Kecmanović do izjednačenja. Sjajnim slajsom uspeva da izbaci Musetija iz takta i dobija novu brejk loptu. Dva puta je Museti odbranio brejk lopte i na kraju je posle velike borbe uzeo prvi svoj gem. 

12:22

2:0 Kao stena!

Sjajno igra Kecmanović, drugi servis mu funkcioniše perfektno i sada je opet izgubio samo jedan poen. Deluje nervozno rival sa druge strane, opalio je poslednju lopticu daleko van terena!

12:19

1:0 To je to Mišo!

Samo poen je izgubio u prvom gemu Kecmanović, a gem je bio na servis Musetija! Vodimo i to brejkom, bravo Miomire!

Izvor: Adam Davy / PA Images / Profimedia

12:16

Veseli se srpski rode!

Srbija je izašla na teren uz "Veseli se srpski rode" iako je prošli put to izazvalo mnogo kontroverzi. Ipak, naš tim nije poklekao!

11:17

Kad kreće? Samo što nije!

Ovaj meč je na programu od 12 časova i čekamo da se Miomir Kecmanović zajedno sa ostatkom srpskog tima pojavi na terenu u Malagi. 

11:11

Znamo ko igra prvi za Srbiju!

Ovo su kompletni parovi današnjeg dana! Prvo će na teren Miomir Kecmanović koji će od 12 časova pokušati da donese prvi bod Srbiji u meču sa Italijanima. Njegov rival će biti Lorenco Museti. 

Potom sledi drugi singl u kome će se desiti najočekivaniji duel ovog takmičenja između Novaka Đokovića i Janika Sinera, a zatim i dubl. 

Za sada je planirano da tu nastupe sa jedne strane Lorenco Sonego i Simone Boleli, a sa druge Novak Đoković i Dušan Lajović. 

UKRATKO

  • Prvi meč Kecmanović - Museti
  • Mišo, isto kao protiv Drejpera!
  • Od 12 časova
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije