• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Dejvis kup Srbija- Italija dubl
 Dejvis kup Srbija- Italija dubl

Srbija bez finala Dejvis kupa! Novak Đoković igrao cijeli dan, ali... Finale ostalo nadohvat ruke!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Dubl je odveo Italiju u finale Dejvis kupa, poraz Đokovića i Kecmanovića...

 Dejvis kup Srbija- Italija dubl Izvor: DAX Images/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srbija je izgubila od Italije i ostala bez plasmana u finale Dejvis kupa. Dubl je rešio pitanje pobednika, Janik Siner i Lorenco Songo bili su bolji od Novaka Đokovia i Miomira Kcmanovića - 6:3, 6:4. Miomir Kecmanović je dobio svoj meč u singlu, Novak Đoković je izgubio iako je imao tri meč lopte. Odluka je pala u igri parova gde je Italija pobedila i prošla do meča za "salataru" sa Australijom.

Budite uz MONDO i pratite dešavanja sa meča klikom na karticu "RAZVOJ DOGAĐAJA".

Možda će vas zanimati

20:10

NOVAK I MIOMIR IGRALI SU CEO DAN!

Dali su Đoković i Kecmanović sve od sebe, igrali su ceo dan. I Novak i Miomir su proveli na terenu oko četiri sata, prvo su igrali singlove, pa onda zajedno dubl...

20:08

PROPUŠTENA VELIKA ŠANSA!

Bila je Srbija nadomak finala Dejvis kupa, Đoković je u singlu u trećem setu imao tri meč lopte, nije ih iskoristio, Siner je dobio singl meč. Onda je u dublu srpski tim u drugom setu pri rezultatu 3:2 imao tri brejk lopte (0:40), a onda i još jednu posle toga, nije iskorišćena. I u 10. gemu bila je brejk šansa za povratak u meč, ali nije realizovana. Sve je otišlo u nepovrat...

20:05

KRAJ

Srbija je imala brejk loptu za povratak u meč, nije iskoristila, Italija je pobedila i prošla u finale gde će igrati sa Australijom - 3:6, 4:6!

19:58

4:5 - JOŠ SE IGRA!

Dobar servis gem Đokovića, Srbija je još u igri - 4:5.

19:55

3:5 - ITALIJA NA GEM DO POBEDE

Italijani su potvrdili brejk na servis Sonega i došli na korak do pobede - 3:5.

19:50

3:4 - BREJK ITALIJE!

Srbija je u problemu, novi brejk za Italiju - 3:4. Spasena je brejk lopta, ali je onda forhend Kecmanovića na gem lopti završio u autu pošto je zakačio vrh mreže, a onda su Italijani došli do brejka...

19:42

NOVAK DIRIGOVAO PUBLICI

Đoković je u šestom, maratonskom gemu, imao novu svađu sa publikom. Na zvižduke je odgovorio na isti način kao u Torinu, podigao je ruke i počeo da im diriguje. Deluje da je uživao u momentu... Pogledajte:

19:41

3:3 - PROPUŠTENE BREJK ŠANSE!

Imala je Srbija tri brejk lopte, bilo je 0:40 na servis Sinera, ali je onda Janik pronašao tri pefektna prva servisa i doneo izjednačenje (40:40). Mreža je pomogla italijanskom timu, a onda su Sonega napali na mreži, za novu brejk šansu. Nije iskorišćena... Italija je izjednačila - 3:3. Gem je trajao više od 10 minuta.

19:28

3:2 - SRBIJA VODI!

Pre samo nekoliko minuta Srbija je bila u velikom zaostatku, sada su se stvari promenile, dva uzastopna gema za vođstvo - 3:2!

19:26

2:2 - BREJK!

Konačno, Srbija koristi prvu brejk loptu i vraća se u meč - 2:2!

19:20

1:2 - BREJK ITALIJE!

Brejk Italije na servis Kecmanovića - 1:2!

Bilo je 30:30 kada je Siner poslao forhend u mrežu, a onda je poklon uzvraćen na isti način na drugoj strani za izjednačenje (40:40). Potom je vrh mreže Miomirov forhend poslao u aut za prvu brejk loptu u drugom setu. Miša je na to odgovorio sjajnim servisom, pa je onda novi forhend završio u mreži za novu brejk loptu, Novak je lopticu poslao u mrežu, brejk za Italijane!

19:14

1:1 - BRZO IZJEDNAČENJE

Siguran gem Italijana na servis Sinera - 1:1.

19:12

1:0 - GEM ZA SRBIJU

Dobar početak drugog seta za Srbiju, osvojen je prvi gem - 1:0.

19:08

STATISTIKA SETA

U provm setu Italijani su najveću razliku napravili u poenima osvojenim na prvi servis (70 odsto, 16/23, kao i drugi 86 odsto, 6/7). Na drugoj strani Srbija je na prvi osvojila samo 57 odsto poena (8/14) i 67 odsto na rugi (6/9). Italijani su imali 12, Srbi samo 2 vinera, a oba tima imala su po 10 neiznuđenih grešaka.

19:05

3:6 - ITALIJA OSVOJILA PRVI SET

Veliki problem za Srbiju, Italija je osvojila prvi set - 3:6!

19:02

3:5 - DRŽI SE SRBIJA

Dobar servis gem Srbije, Kecmanović je odlično servirao, Srbija je ostala u igri u prvom setu - 3:5.

18:58

2:5 - POTVRDA BREJKA

Na servisu Sonega bilo je 15:30, pa 40:40, ali bez šansi za brejk. Italijani su uvećali prednost u prvom setu - 2:5.

18:53

2:4 - BREJK ZA ITALIJU!

Na Novakov servis bilo je 30:0, a onda je Siner iznenadio srpski tim izlascima na mrežu i to je donelo rezultat i prvu brejk loptu. Novak je poslao prvi servis daleko u aut, a onda je Kecmanović pogrešio na mreži, brejk za Italijane - 2:4!

18:47

2:3 - SIGURNI ITALIJANI

Još jedan siguran servis gem, bez prilika za brejk u prvom setu - 2:3.

18:44

2:2 - NOVAKOVE MAJSTORIJE

Kakve dve majstorije Đokovića na mreži za osvajanje gema - 2:2.

18:40

1:2 - BEZ BREJK ŠANSE

Osvojila je Italija gem i na servis Sonega, bez prilike za brejk za sada u prvom setu - 1:2.

18:36

1:1 - SIGURAN GEM ZA SRBIJU

Odličan gem za Srbiju na servis Đokovića - 1:1.

18:32

0:1 - GEM ZA ITALIJU

Italija je počela meč osvajanjem gema na servis Sinera - 0:1. U prvom gemu znatno više su forsirali Kecmanovića i slali su više loptica na stranu na kojoj je bio Miomir.

18:27

NOVAK I MIOMIR VEŽBALI DUBL

Đoković i Kecmanović uvežbavali su dubl u prethodnom peridodu. Igrali su zajedno na Mastersu u Parizu i tamo su dobili prvi meč protiv Eskobara i Nedovjesova (6:4, 6:2), ali su potom predali meč Bopani i Ebdenu zbog lakše povrede Miomira.

18:24

ITALIJANI PRVI SERVIRAJU

Italijani su dobili prilikom bacanja novčića i odabrali su da prvi serviraju.

18:22

IZLAZAK UZ "VESELI SE SRPSKI RODE"

Kao i na svim prethodnim mečevima, tako je i sada srpski tim izašao na teren uz pesmu "Veseli se srpski rode".

18:16

PROPUŠTENE MEČ LOPTE NOVAKA

Mogao je Đoković u drugom meču sve da reši, pobeda protiv Sinera donela bi Srbiji prolaz u finale. Imao je tri meč lopte u 10. gemu trećeg seta, na servis Sinera bilo je 0:40, ali ih nije iskoristio. Sada će dubl rešavati sve.

18:11

KRENULO JE SA KECMANOVIĆEM

Dan je odlično počeo za Srbiju pošto je Miomir Kecmanović pobedio Lorenca Musetija - 6:7, 6:2, 6:1 i doveo je srpski tim u vođstvo u polufinalnom okršaju.

Izvor: DAX Images/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

18:04

PROMENA!

Kao što se i očekivalo, Troicki je napravio promenu, kao i Volandri na drugoj strani. Đoković i Kecmanović igraće protiv Sonega i Sinera za finale.

Izvor: FoNet/Ap/Srdjan Stevanovic

17:51

KO ĆE IGRATI DUBL?

Selektori Troicki i Volandri prijavili su dubl pre prvog singl meča, ali se očekuje da će i jedan i drugi napraviti promene. Za Srbiju su prijavljeni Novak Đoković i Dušan Lajović, a za Italiju Lorenco Sonego i Simone Boleli.

17:49

DOBRO DOŠLI

Dobro došli u MONDO lajv. Budite uz nas i pratite dešavanja sa meča.

UKRATKO

  • Dubl Srbija - Italija 3:6, 4:6
  • Đoković i Kecmanović izgubili u igri parova
  • Kecmanović pobedio, Đoković izgubio u singlu
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

rekorder

nema sumnjevolio neko novaka ili ne da ce brojke i rekordi pokazati sve ali evo i pred kraj karijere jos jednom pokazuje da je mogao imati dosad bar jos tri cetri GS da nije kao i uvjek bio protivnik sebi jer ko drugi bi izabrao reket sa kojim je izgubio od sinera u torinu a ne reket sa kojim je pomeo alkaraza pa onda i sinera u finalu,ali to je jednostavno nole sa svojom ahilovom petom da uvijek nekom u svojoj glavi dokazuje da je taj reket najbolji ili ga je neko gadno izmanipulisao pa je recimo tim reketom izgubio npr, najvazniji mec za grend slem ili od rafe u r.garosu kao i wawrinke pa eto to su tri GREND SLEMa a bilo je toga jos.Usprkos sto je ocito tu bitku izgubio i nije se natjerao da vidi problem opet je nesumnjivo NAJVECI SVIH VREMENA U TENISU a za sve sportove ipak ne jer pokazao je u nekim najvecim mecevima da je zbog nemogucnosti da pobjedi samog sebe izgubio i od Zvereva na OI opet prvi set pravi reket razbija zvereva mjenja reket gubi i nema snage da prizna gresku vec gubi samo zbog toga.Zato jeste najveci teniser ali sportista je medju pet najvecih i CESTITAM i nadam se jos kojoj tituli i da ces uzivati dok igras da gospodski zavrsis briljantnu karijeru

Najnovije