• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Srbija ispala iz Dejvis kupa konferencija Novak Djokovic-Viktor Troicki
 Srbija ispala iz Dejvis kupa konferencija Novak Djokovic-Viktor Troicki

NE ŽELIM DA PRIČAM O TOME! Novak Đoković surovo iskren: Ja sam tragičar!

Novak Đoković, Viktor Troicki i Miomir Kecmanović pojavili su se na konferenciji za medije poslije poraza u Dejvis kupu.

 Srbija ispala iz Dejvis kupa konferencija Novak Djokovic-Viktor Troicki Izvor: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srbija je ostala bez plasmana u finale Dejvis kupa. Poslije poraza od Italije na konferenciju za medije došli su Novak Đoković, Miomir Kecmanović i Viktor Troicki. Svi su bili razočarani konačnim ishodom. Najbolji teniser svijeta preuzeo je odgovornost.

Bio je i Nole svjestan da je propustio veliku šansu u singlu protiv Janika Sinera kada nije iskoristio tri meč lopte. "Preuzimam odgovornost, imao sam tri meč lopte. Stvarno sam razočaran poslije svega što se dogodilo. Na ovom nivou protiv jednog od najboljih igrača na svijetu, teško je, bio sam u poenu, promašio sam slajs, onda je on odlično servirao i eto... Isto je uradio i u dublu na 3:2", rekao je Novak.

Nastavio je u istom tonu. "Hvala selektoru, stručnom štabu, timu, svima, što su napravili odličnu atmosferu. Bodrili su nas, svi su se potrudili da daju maksimum. Svako ima ulogu u timu, svi su dali doprinos. Viktor je rekao, jedna lopta, jedan udarac je falio za finale. Ta lopta je bila moja. Moram da preuzmem odgovornost i to je to. Tragičar sam, šta da radim, tako je kako je", zaključio je Đoković.

20:32

KRAJ

Konferencija je završena.

Izvor: Printscreen/Instagram/TSS

20:30

TROICKI O KECMANOVIĆU

"Miša je bio odličan na treninzima, spreman i fzički i psihološki, dobio je šansu, verovali smo, verujemo i dalje u ovaj tim. Nije se desilo, ali Kecmanović ima ozbiljne kvalitete i može mnogo više. Svima želim sve najbolje i navijamo za njih, podržavamo ih, mogu još više. Odnosi se to na sve naravno i na Mišu, Lajovića, Hamada, Đerea, nadam se da ćemo se vratiti jači dogodine

20:29

NOVAK O SEZONI

"Razumećeš me, ne bih sada da pričam o tome, ciljevima. Godina je sjajna, individualno, gorak završetak. To je sve što mogu da kažem."

20:28

"JA SAM TRAGIČAR"

"Ne znam, meni je najveće zadovoljstvo i čast da igram za svoju zemlju. Daleko je sledeća godina. Trenutno je glava 'vruća' posle svega. Hvala selektoru, stručnom štabu, timu, svima, što su napravili odličnu atmosferu. Bodrili su nas, svi su se potrudili da daju maksimum. Svako ima ulogu u timu, svi su dali doprinos. Viktor je rekao, jedna lopta, jedan udarac je falio za finale. Ta lopta je bila moja. Moram da preuzmem odgovornost i to je to. Tragičar sam, šta da radim, tako je kako je, rekao je Đoković.

20:26

TROICKI: GORAK UKUS...

"Ponosan sam na svoje igrače, na ceo tim, nažalost i ove godine se nije dalo. Jedna lopta falila je za finale, imali smo šansu, bili smo toliko blizu, na kraju gorak ukus. Miša i Novak odigrali su dobro u singlovima, Đoković je bio nadomak pobede u singlu, on je najveći heroj Srbije, toliko puta je izvukao nemoguće. Neki put se desi tako nešto, to je sport. Nažalost, bili smo jako blizu, nije se dalo... Njihov dubl bio je bolji, Siner je odigrao tako, mi smo ostali bez finala"

20:25

KECMANOVIĆ: NE ZNAŠ ŠTA...

Kecmanović se osvrnuo na dubl.

"Nekim delovima meča bilo je da ne znaš gde je šta, šta da uradiš, kako da odigraš. Janik je u jednom momentu igrao dobro, ništa nije promašio, teško je bilo naći rešenja za njhovu igru. Nije otišlo na našu stranu..."

20:23

O LEDENIM PEŠKIRIMA

"Koristio sam ledene peškire, da se smirim, da se koncentrišem na meč"

20:22

"NEĆU O TOME"

Nije Novak hteo da priča o zamoru posle Torina i Završnog mastersa.

"Ne želim da pričam o tome, da zvuči kao alibi. Pružićemo ruke, idemo dalje. Teško mi je da progutam sve što se dogodilo, gorka pilula. Pokušavao sam da ohrabrim sebe u završnici sezone, ovo mi je bio glavni cilj, hteo sam da doprinesem. U polufinalu nije bio moj dan..."

Izvor: Printscreen/Instagram/TSS

20:21

"JANIK JE KVALITETAN"

Osvrnuo se Novak na tri neiskorišćene meč lopte u singlu protiv Sinera.

"Na ovom nivou protiv jednog od najboljih igrača na svetu, teško je, bio sam u poenu, promašio sam slajs, onda je on odlično servirao i eto... Isto je uradio i u dublu na 3:2..."

20:20

NOVAK: PREUZIMAM ODGOVORNOST

"Preuzimam odgovornost, imao sam tri meč lopte. Stvarno sam razočaran posle svega što se dogodilo, rekao je Đoković.

20:19

DOBRO DOŠLI

Dobro došli u MONDO lajv.

UKRATKO

  • Srbija ispala iz Dejvis kupa
  • Đoković preuzeo odgovornost za poraz
  • Na konferenciji su bili Novak, Viktor i Miomir
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Najbitnije je da si dao sve od sebe., a pobjedio ili izgubio za nas si uvjek bio i ostaces sampion i najbolji svih vremena.

Najnovije