• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je glupo pitanje! Rune pred kamerama isprozivao Britance: "Čudno je, ne uživam uopšte"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Holger Rune javno je isprozivao organizatore egzibicionog turnira u Londonu...

 Holgeru Runeu ne sviđa se egzibicija u Londonu Izvor: Eurosport/Screenshot

Holger Rune (20) javno je i pred kamerama isprozivao Britance zbog egzibicionog turnira u Londonu. U pitanju je događaj pod imenom "Ultimativni teniski obračun" na kom važe neka potpuno drugačija pravila i to je ustvari kombinacija više sportova.

Ne igraju se setovi, već četiri četvrtine od po osam minuta, pobjednik je onaj ko dobije tri dionice, ako je rezultat 2:2 igra se odlučujuća četvrtina u kojoj dobija onaj ko prvi osvoji dva poena u nizu. Nema drugog servisa, dozvoljeno je maksimalno 15 sekundi između dva poena. Uz sve to jednom po četvrtini igrač može da traži "Bonus karticu" po kojoj se jedan poen računa kao tri.

Zbog svega toga je Danac izgubio živce, a još jedan detalj ovog turnira je to što igrači daju intervjue usred meča. Tako su voditelji usred meča sa Aleksanderom Bublikom pričali sa Runeom. Na konstataciju da će "opet razgovarati sa njima ako izjednači u četvrtinama" je odmah dao negativan odgovor "Ne znam da li je to dobro".

Potom je javno rekao da ne uživa na turniru uopšte. "Ne znam, tenis je, ali je baš čudno. Zašto je čudno? To je glupo pitanje", izgovorio je Rune i skinuo slušalice.

Njegov potez izazvao je razne komentare, dok se neki pitaju zašto je uopšte pristao da igra na toj egzibiciji ako mu se ne dopada, ima i onih koji ga podržavaju i koji se slažu sa njim da je spomenuti događaj užasan i da im se ne dopada...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC