• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Junajted kup Novak Đoković Aleks De Minor uživo prenos livestream
 Junajted kup Novak Đoković Aleks De Minor uživo prenos livestream

Bruka Australijanaca i poraz Novaka Đokovića na Junajted kupu!

Pročitajte i ovo:

Pročitajte i ovo:

Pratite uživo meč Junajted kupa između Novaka Đokovića i Aleksisa De Minora uz MONDO.

 Junajted kup Novak Đoković Aleks De Minor uživo prenos livestream Izvor: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

Novak Đoković je poražen u Australiji prvi put poslije šest godina! Uspio je da ga pobijedi Aleks De Minor 6:4, 6:4, ali poslije velikih muka srpskog tenisera sa povredom. Novak je u osmom gemu prvog seta osetio problem sa desnom rukom, pozvao je medicinski tajmaut, ali mu on nije odobren.

Do kraja meča je još jednom pozvao ljekara, ali problemi nisu nestali i sada je veliko pitanje kakva je to povreda u pitanju. Nadamo se da nije ništa ozbiljno, što bi moglo da mu ugrozi plasman na Australijan openu.

11:40

KRAJ! PORAZ NOVAKA ĐOKOVIĆA!

Novak Đoković se mučio sa povredom, a to je rival iskoristio. Praktično od osmog gema ovog meča nije to bio pravi Đoković i sada nam treba pravo čudo da bismo došli do polufinala!

11:37

5:4 Tu je!

Ma tako je! Ne da se najbolji ikad! Izgubio je prvi gem, a onda sa dva sjajna servisa preokrenuo! Ipak na mreži ga je uhvatio De Minor, ali na kraju je Đoković uzeo gem. 

Drži se nekako!

11:33

5:3 Gotovo?

Bez borbe za samo minut je Novak izgubio ovaj gem. Hajde, Novače, zanmo da možeš ovo da produžiđ!

11:31

4;3 Brejk!

Aleks De Minor uzima brejk! Novak se muči, ovo deluje da je blizu kraja... Ostaje nam da se nadamo, ali ne deluje da Đoković može da se vrati. 

11:23

3:3 Hajde, probudi se Nole!

Ma nikakve šanse Novak da uzme gem na tuđi servis nema u ovoj stanju. Statičan je, nervozan, srećom makar drži svoj servis. Sada je opet izgubio gem bez uzetog poena. 

11:20

3:2 Ne da se!

Krenuo je ponovo sa servisima preko 200 kiometara na sat, ali De Minor defanzivom uspeva da dođe do 30:30. Ipak ne da se ni ranjeni Novak, sada ponovo vodi sa 3:2. 

11:16

2:2 Nije tu Novak...

De Minor dominira, pogađa prve servise i Novak u ovom stanju ne može ništa na takvu igru rivala. Novi gem bez izgubljenog poena...

Izvor: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

11:14

2:1 Muči se Đoković

Ne može ni na svoj servis lako da dođe do poena, ali je ipak nekako došao do novog gema. Ipak moraće mnogo, mnogo bolje, ako želi do pobede. 

11:08

1:1 De Minor siguran

Uspeo je Novak da isparira, da dođe do 30:30, a onda je jedna lopta zamalo izašla u aut. To je bio kraj nadanjima za brejk, Australijanac rešava svoj gem. 

11:04

1:0 Novak opet onaj stari?

Bolje ovo deluje! Na startu drugog seta rutinski dobija gem na svoj servis Novak Đoković i nadamo se da su problemi sa rukom iza njega. 

11:00

Novače, kako si?

Novak Đoković je jako besan zbog loše intervencije lekara na ovom meču. I dalje ga boli ruka, vidimo da je stegnut, ali ako se ovako nastavi teško će moći da zaigra kako ume...

Izvor: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

10:58

KRAJ SETA!

Vodi Aleks De Minor sa 1:0 u setovima protiv Novaka Đokovića! To je manji problem, veći problem je to što Novak ne izgleda sveže i spremno, ruka ga baš, baš muči...

10:56

Sada opet masiraju Novaka

Ponovo je prišao lekar i pokušava da mu opusti desnu ruku, a vidi se da je Đoković prema njegovom licu u jakim bolovima. Nije ovo dobro...

10:55

5:4 Brejk!

Uzdrmani Novak gubi prva dva poena u gemu, a onda je De inor došao do tri brejk lopte. Vidno je nervozan bio Novak i na kraju je poklonio brek rivalu!

Izvor: Twitter/Dimonator

10:50

4:4 Nije ni čudo...

Posle ovakvog tretmana nije ni čudo što je De Minor rutinski uzeo prva tri poena u gemu, a onda i četvrti za 4:4. 

10:48

Novak je tražio doktora!

Turnirski doktor je priđao i izmasirao ruku Novaku Đokoviću. U pitanju je desna ruka, ali onda je sudija odbio da mu dozvoli medicinski tajmaut! Prekida se ova pauza i on mora na teren!

10:45

4;3 Konačno!

Novak je izgubio jedan poen, ali je onda redom šetao De Minora po terenu i došao do 40:15. Nakon jedne odlične odbrane uspeo je potpuno da se vrati rival na 40:40 i videli smo malu dramu. 

Prvu brejk loptu je imao De Minora, ali se odbrani Đoković i na kraju povede sa 4:3. Trajao je ovaj gem preko deset minuta, videli smo bezbroj izjednčenja i dve brejk lopte. Na kraju možemo da odahnemo.

Izvor: FoNet/AP/Trevor Collens

10:33

3:3 Egal!

Velika, velika borba na mreži Novaka i De Minora, ali posle još jedne greške srpskog tenisera izjednačio je domaći teniser. I dalje traje rovovska bitka! 

10:32

Promena u timu Srbije!

U zadnji čas saznajemo da u ženskom singlu neće igrati Olga Danilović već će na teren Natalija Stevanović. Ona je specijalista za travu, videćemo kako se snalazi na ovoj podlozi. 

Izvor: Profimedia

10:28

3:2 Vodi Novak opet!

Morao je mnogo da radi Novak ovde za poene, trčao je na mrežu na 30:30, a onda je jedna sjajna dijagonala bila dovoljna za novo vođstvo. 

10:24

2:2 Poklon!

Đoković je riternom uzeo prvi poen, ali je onda napravio nekoliko grešaka. Bio je možda i previše agresivan i loptice su završie van terena. Poklon gem za rivala. 

10:20

2:1 Ne da se Đoković

Prvi neizvesniji gem u ovom meču. Igralo se poen za poen, ali je posle 30:30 Novak odservirao viner i zatim još jednim sjajnim servisom uspeo da dođe do novog vođstva. 

Izvor: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

10:15

1:1 De Minor snažno!

Australijanac je poslao poruku Novaku da ne odustaje! Sada je on uzeo gem bez izgubljenog poena i deluje da je makar na početku spreman da uzvrati najboljem teniseru ikada. 

10:13

1:0 Da se zna ko je gazda!

Novak Đoković je za samo nekoliko minuta veoma rutinski došao do pobede u ovom gemu! Bez greške, bez šanse za rivala. Idemo dalje!

Izvor: COLIN MURTY / AFP / Profimedia

10:01

Tu smo!

Intoniraju se himne, a Srbija je izašla na teren predvođena Novakom Đokovićem, Čekamo zagrevanje i da počne meč!

9:29

Kakav je skor?

Do sada su samo jednom igrali Novak Đoković i Aleks De Minor i na tom meču pre tačnno godinu dana pobedio je srpski teniser u četvrtom kolu Australijan opena. Tada je bilo 6:2, 6:1, 6:2. Nadamo se i sada sličnom ishodu...

8:31

Srbijo, čekaš trofej!

Nakon pobeda nad Kinom i Češkom Srbija sada igra sa Australijom u četvrfinalu Junajted kupa. Prvi meč na programu je od 10 časova, a igraće Novak Đoković i Aleksis De Minor. 

UKRATKO

  • Jedan meč pre ovog
  • Prvi duel četvrtfinala
  • Igraju se tri meča
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije