• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković je kralj tenisa! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Prvi gren slem u sezoni pokazao poštovanje Novaku Đokoviću pred početak turnira.

 Novak Đoković kralj tenisa na snimkama Australijan opena Izvor: Twitter/AustralianOpen/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković konačno je dobio poštovanje kakvo zaslužuje - Australijan open je kralju stavio krunu na glavu! Na društvenim mrežama prvog grend slema u sezoni pojavili su se snimci koji predstavljaju Novaka Đokovića kao prvu zvijezdu predstojećeg turnira, a na jednom od njih možete se vidjeti kako grend slem rekorder ima krunu na glavi.

Novak Đoković je rekorder po broju grend slem titula, sedmica na prvom mjestu ATP liste, pehara osvojenih na Masters turnirima, godina koje je završio kao prvi na ATP listi... I brojnih drugih! Između ostalog, Novak je ubjedljivo prvi kada je riječ o osvojenim trofejima na Australijan openu - trenutno ih ima 10, a najbliži pratioci su ostali na šest i više neće imati prilike da ga sustignu jer su penzioneri. Zbog svega toga je jasno, Đoković je teniski kralj, posebno u Australiji! Pogledajte objavu:

Ali, Novak je gladan novih uspjeha. Želi i 11. titulu u Melburnu, želi 25. grend slem u karijeri, želi da dodatno pomjera granice tenisa u godinama koje dolaze. Možda čak i sa više motiva nego kada je prije više od 15 godina prvi put igrao na Australijan openu. Izuzetno je motivisan da i ove sezone napravi veliki rezultat u Melburnu, a to publika u Australiji jedva čeka.

Kada je Đoković prisutan na Australijan openu spektakl je zagarantovan, pa je turnir iskoristio drugi snimak da pokaže neke od najboljim momenata koji su se dogodili kroz istoriju. Pošto je saznao put kojim će ove godine ići do trofeja, Novak može da se fokusira na stvaranje novih uspomena - i sebi i publici u Melburnu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC