• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Srbija Island rukomet uživo prenos livestream
 Srbija Island rukomet uživo prenos livestream

Srbija gazila, pa ispustila pobjedu! Bombe Đorđića otišle u vjetar, "orlovi" u posljednjim sekundama ispustili trijumf!

Srbija je trebalo da pobijedi u ovom meču, a na kraju je pet sekundi prije kraja uspjela da baci sve što je radila 60 minuta.

 Srbija Island rukomet uživo prenos livestream Izvor: Marco Wolf / AFP / Profimedia

Srbija ima za čim da žali! Srpski tim je na kraju odigrao neriješeno sa Islandom 27:27 iako su "orlovi" nekoliko minuta prije kraja meča imali 27:24. Djelovalo je da poslije serije golova Petra Đorđića Srbija dolazi do pobjede, ali su srpski igrači sa nekoliko grešaka u finišu to bacili u vodu!

Na kraju su primili gol na pet sekundi do kraja i tako je Island koji je u prvom poluvremenu bio bolji tim, ali je u drugom bio u sjenci sjajne igre srpskog tima, stigao do boda. Serija grešaka kada im nije bilo vrijeme "otela" je Srbiji trijumf u ovom duelu.

Najefikasniji u ekipi Srbije bio je Dragan Pešmalbek sa pet golova, četiri gola dao je Petar Đorđić za samo jedno poluvrijeme, tri gola su dali Lazar Kukić I Bogdan Radivojević, a po dva Predrag Vejin, Mijajlo Marsenić, Vanja Ilić i Uroš Kojadinović. Kod Islanda Bjarki Mar Elison je šest puta pogodio, a Sigvaldi Gudjonson šest puta i sa krila su došli golovi za neriješen rezultat.

19:34

KRAJ!

Neriješeno je na kraju! Ovo je nevjerovatno - Srbija je imala gol prednosti, izgubila loptu i Gudjonson je donio bod Islandu pet sekundi do kraja..

19:32

MINUT DO KRAJA!

Poslije gola Palmarsona zvao je tajmaut Toni Đerona. Dva faula nad Kukićem i još minut!

19:30

ĐOOORĐIIIĆ! 27:24

Petar Đorđić kao u transu, pa šta je ovo! Srbija vodi 27:24!

19:28

57. minut: Đorđić bombarduje! 26:24

Sigvaldi Gudjonson je dobio jako veliki ugao i pogodio za 25:24, a onda je Halgrimson pročitao Đorđića. Ipak lopta je u autu i iz drugog pokušaja iskusni bek probija - 26:24. 

Zaigrao se Gisli i vratio loptu kada ne treba, a Pušica drži Palmarsona. 

19:25

55. minut: Srbija se ne da! 25:23

Petar Đorđić bombom razbija ovaj blok Islanda - 24:22! A onda Arnarson pogađa za 24:23 iz jako teške pozicije. Dragan Pešmalbek daje svoj prvi gol u drugom dijelu - 25:23. 

19:23

53. minut: 23:22

Mijajlo Marsenić daje gol sa crte - 23:20! A onda mora napolje zbog trećeg isključenja, ovo daje malo nade Islandu. Još su dobili i sedmerac i odjednom su opet tu - 23:21. 

Kukić greši, ali srećom Islanđani promašuju sa cijelog terena. Ipak blokirao je Kukić ovaj slobodan udarac i ovo je sedmerac.  Sada je 23:22...

19:20

TAJMAUT SRBIJA! 22:20

Brz gol Islanda, a onda daje i Srbija jako brz pogodak preko Predraga Vejina. Vigo Kristijanson vraća Island na 22:20 i na devet minuta do kraja pozvao je minut odmora selektor Đerona!

Izvor: Profimedia/IMAGO

19:17

50. minut: VANJA ILIĆ! 21:18

Bogdan Radivojević iz zadnjeg dodavanja, daje treći gol - 20:18. A onda pasivan napad Islanda, a Vanja Ilić daje gol za plus tri na deset minuta do kraja. 

19:14

48. minut: Greška... Uh! 19:18

Vanja Ilić ulazi na pivota i vraća "plus dva" - 18:16. Bjarki Mar Elison opet daje gol sa krila, njegov šesti gol vraća Island na 18:17. Kukić bomba sa devet metara - 19:17. 

Griješi Palmarson u dodavanju i Kukić hvata loptu! Griješi Đorđić i sada je 19:18. 

19:12

45. minut: E, sad više Srbija nema ništa... 17:16

Vigo Kristijanson daje prvi gol i vraća Island na 17:15. Đorđić je pogodio stativu, a Elison je sa golom sada potpuno vratio svoj tim - 17:16. 

Đorđiću Halgrimson skida situaciju jedan na jedan, a onda napolje zbog starta na šutersku ruku mora Marsenić. Nije Srbiji ovo trebalo... Sa sedmerca Magnuson nije precizan!

Izvor: MN PRESS

19:08

42. minut: SRBIJA GAZI! 17:14

Elison u kontri pogađa za 15:14, a Kojadinović još jednom pogađa za 16:14. Greška Islanđana i Pešmalbek daje gol za 17:14

19:06

40. minut: Odlijepili su se "orlovi"! 15:13

Sedmerac za Island je iskoristio Magnuson - 13:13. A onda Kukić sjajno prolazi jedan na jedan i vodimo 14:13. Vejin je isključen, a naša sjajna odbrana ne prima gol! Kojadinović se sjajno okreće i daje gol za 15:13.

Još jedan neiskorišćen napad Islanda!

Izvor: Marco Wolf / AFP / Profimedia

19:01

36. minut: Ma Evo i Vejina! 13:12

Dug napad, jako konfuzan, ali su "orlovi" makar sada kompletni. Uhvatili su loptu, ali je suđen faul. Smarason je pogodio i izjednačio je na 12:12. 

Greška Srbije, ali onda Milosavljević hvata loptu i Vejin daje gol! 

Izvor: Marco Wolf / AFP / Profimedia

18:58

33. minut: Vodimo! 12:11

Isključenje za Marsenića zbog starta na šutersku ruku, a sa sedam metara Elison promašuje! Kako brani Dejan Milosavljev, ovo je nestvarno! 

Petar Đorđić iz mjesta! Bomba!

18:55

DRUGO POLUVRIJEME: Bogdan! 11:11

Odmah gol Bogdana Radivojevića sa distance, sa devet metara za 11:11!

Izvor: Marco Wolf / AFP / Profimedia

18:45

Napad loš, odbrana - kako treba!

Dejan Milosavljev je zablistao, kao i Halgrimson sa druge strane i prije svega su Srbiju njegove odbrane ostavile u igri na ovom meču. Napad nažalost ne funkcioniše kako treba, a prije svega je potrebno da Lazar Kukić bolje organizuje napade. 

Fali i više raspoloženih šutera, jer je jedino Dragan Pešmalbek uspeo da pogodi više od jednom - ima tri gola na svom kontu. 

18:40

POLUVRIJEME! Srbija gubi, ali minimalno!

Ponovo Borzaš i Pešmalbek sjajno igraju zajedno - 11:10! Idemo na odmor sa ovim rezultatom!

Izvor: Profimedia

18:36

28. minut: Ista meta... 11:9

Arnarson postiže deseti gol za svoj tim, a Borzaš to odmah vraća! Kakva bomba lijevog beka Srbije, a Vigo Kristijanson promašuje. Greška Borzaša u koracima, ali Gisli pravi faul u napadu! 

Pešmalbek pogađa na asistenciju Borzaša - 10:9! A onda Sigvaldi odmah to vraća...

18:33

26. minut: Opet su srpski igrači stali... 9:7

Prekinuta serija Srbije, od Milosavljeva ulazi lopta u gol za 8:7, a onda ispada lopta Kukiću! Milosavljev brani udarac sa krila, njegova sedma odbrana!

Kukić opet gubi loptu i Gudjonson daje gol u kontri za 9:7, a Milosavljević loše šutira. 

18:29

22. minut: Srbija je tu! 7:7

Bogdan Radivojević daje prvi gol sa krila za 7:5, a Milosavljev ne da svoj gol! A onda u kontri Srbije Nemanja Ilić daje gol za 7:6. A sada Pešmalbek iz kontre daje prvi gol za 7:7!

Izvor: MN PRESS

18:25

20. minut: Bježi Island, 7:4

Magnuson izjednačava pravom bombom sa poda na 4:4, ali napad Srbije baš slabo funkcioniše i Sigvaldi Gudjonson pogađa sa krila iz tranzicije - 5:4. 

Sigvaldi Gudjonson promašuje zicer, ali Halgrimson zatim uspijeva da upiše devetu odbranu. Još jedna kontra Islanda i Gudjonson pogađa. Elison daje novi gol iz konte i traži tajmaut Đerona.

Izvor: MN PRESS

18:21

15. minut: Banda sjajan, Borzaš sve vidi! 4:3

Kojadinović je sada ponovo šutirao u Halgrimsona, a Gisli Kristijanson uspijeva da natjera Pušicu da napravi sedmerac, Vodi Island prvi put na meču sa 3:2 preko Elisona, a Kukić je izjednačio! 

Milosavljev uspijeva da skine zicer pivotu Islanda, a Marsenić pogađa! 

18:17

12. minut: Udarac u glavu i crveni karton! 2:2

Vejin opet pravo u golmana Islanda, a Srbija je imala pasivan napad. Milosavljev je opet spasio Srbiju, a napolje ide Vidarson i to do kraja meča! Dobio je crveni karton!

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

18:13

10. minut: Nerešeno! 2:2

Halgrimson je odbranio šut Vejinu, a onda je Kos izblokran i sa krila izjednačava Island u kontri preko Elisona - 2:2. Kos forsira bez potrebe i lako mu to Halgrimson brani, ali i Milosavljev brani loš šut Islanda. 

Ulazi Borzaš na lijevog beka!

18:09

7. minut: Cepelin Srbije! 2:1

Dejan Milosavljev brani sedmerac, a onda Borzaš daje prvi gol na meču. Nije Srbija na vrijeme vratila golmana u tim i Vidarson je izjednačio sa pola terena poslIJe brzog cventra. 

Cepelin Srbije i Nemanja Ilić daje gol!

Izvor: MN PRESS

18:07

KRENULO JE! Nema gola pet minuta!

Prvi napad za Island ali Milosavljev to hvata! Kos ne prolazi, ali onda krade loptu u odbrani! Vejin pravo u Halgrimsona, ali sada blokira Pušica Gislija. 

Isključenje zbog udarca po licu za Elvara Jonsona, ali Halgrimson brani zicer Halgrimsonu! Ide na dva minuta napolje i Miloš Kos!

17:42

On će startovati na desnom beku!

Bez Miloša Orbovića prvi desni bek ovog tima vJerovatno će biti Predrag Vejin! PoslIJe mnogo povreda, pehova, poslIJe nekoliko spiskova sa kojih je otpao u zadnji čas sada je u timu. 

17:36

Kakvog golmana ima Island? Predsjednika!

Bjorngvin Pal Gustavson će kao treći golman vjerovatno biti na tribinama za ovaj meč, a ovaj 38-godišnjak je zaista nevjerovatna ličnost. Imao je problema sa mentalnim zdravljem, napisao knjigu o tome, a pred Euro je riješio da se kandiduje za predsednika države!

Izvor: ANDREAS HILLERGREN / AFP / Profimedia

17:28

Petar Đorđić - srpski bombarder!

Sin je legende srpskog rukometa, a vrhunski rukomet igra od 17. godine. Sa 33 se nada prvoj medalji sa nacionalnim timom,a za MONDO je dao intervju prije početka prvenstva. O tome kako su Nijemci zvali, a on je spavao u dresu Srbije!

17:16

Njih četvorica su izabrala Srbiju!

Miloš Kos, Dragan Pešmalbek, Uroš Borzaš i Petar Đorđić su imali ponude drugih država, ali su izabrali Srbiju! O tome pročitajte više u MONDO priči

17:04

Ko je onda na raspolaganju?

Na desnom krilu će prva opcija biti Bogdan Radivojević, a pomagaće mu po potrebi Uroš Kojadinović. Bez Orbovića na desnom beku su opcije Vejin i Kojadinović, u centru je tu Kukić, a na lijevom beku Kos, Đorđić i Borzaš. Na drugom krilu su braća Ilić, a na pivotima Pešmalbek i Marsenić. 

Na golu su naravno Dejan Milosavljev i Vladimir Cupara, a u defanzivi će im pomagati Ilija Abutović i Miljan Pušica kao defanzivni specijalci. 

Izvor: MN PRESS

16:59

Ogroman problem odmah na početku!

Srbija baš nema sreće! Znali smo da od 18 povedenih rukometaša samo 16 može da nastupi na jednom meču, a dvojica koja su otpala za ovaj duel su Vukašin Vorkapić i Miloš Orbović.

Desno krilo Vojvodine je otpalo iz taktičkih razloga, dok je desni bek Kadetena Miloš Orbović van tima jer je zakačio stomačni virus u Njemačkoj! 

Izvor: MN PRESS

16:51

Srpski igrači puni samopouzdanja!

Srpski tim vjeruje u pobjedu na ovom meču i prolazak dalje! Pročitajte kako su igrači i stručni štab najavili ovaj meč

16:44

Srbija počinje Euro!

Reprezentacija Srbije se na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj nalazi u grupi C zajedno sa Islandom, Mađarskom i Crnom Gorom. Srpski tim prvi meč igra od 18 časova protiv Islanđana. 

UKRATKO

  • Srbija - Island
  • Počinje Euro!
  • Odmah problemi!
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije