• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Angelina Topic u finalu Svjetskog prvenstva uzivo prenos
 Angelina Topic u finalu Svjetskog prvenstva uzivo prenos

Angelina ostala na skok od medalje! Ništa od odličja na Svjetskom prvenstvu - sad čekamo Pariz!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Mlada Angelina Topić je možda i najjači adut Srbije na Svjetskom prvenstvu.

 Angelina Topic u finalu Svjetskog prvenstva uzivo prenos Izvor: Profimedia

Najtalentovanija srpska atletičarka Angelina Topić takmičenje u finalu skoka uvis na Svetskom prvenstvu u dvorani završila je na petoj poziciji. Takmičenje u Glazgovu okončala je sa preskočenom lestvicopm na 192 centimetra, što je dva centimetra manje od njenog ličnog rekorda u dvoranskim uslovima.

Medalja se u Glazgovu osvajala sa preskočenih 195 centimetara - bronzu je uzela Lia Apostolovski, a Angelina nije uspela da napravi senazciju iako je odlučila da proba da preskoči 197 centimetara i tako stigne do odličja. Malu senzaciju napravila je Nikola Olislagers iz Australije, koja je sa preskočenih 199 centimetara nadmašila Jaroslavu Mahučik, koja je morala da se zadovolji srebrom.

22:04

Ništa od medalje!

Angelina Topić nije uspela da osvoji medalju na Svetskom prvenstvu u dvorani. Na takmičenju u Glazgovu preskočila je 192 centimetra, a zatim rušila letvicu na 195 i 197 centimetara. To je bilo dovoljno tek za petu poziciju u finalu, a nadamo se da će na Olimpijskim igrama u Parizu biti i medalja za najtalentovaniju srpsku atletičarku!

22:02

Diže se lestvica na 199!

Ko ovo preskoči, taj osvaja zlatnu medalju u Glazgovu, ukratko! Ovako trenutno izgleda plasman u finalu skoka uvis za devojke:

  • Olislagers - 199cm
  • Mahučik - 197cm
  • Apostolovski - 195cm
  • Honsel - 195cm
  • Topić - 192cm
  • Lejk - 192cm
  • Gusin - 188cm
  • Dubovitskaja - 188cm
  • Levčenko - 184cm
21:56

Ponovo obara Topić!

Dugo smo čekali drugi skok Angelike Topić, jer su u međuvremenu devojke trčale polufinale na 400 metara, a kada je konačno dobila znak da je zaletište čisto, srpska atletičarka nije uspela da preskoči lestvicu. Ostaje još jedan pokušaj za Angelinu, kako bi nastavila put ka medalji na svetskom prvenstvu.

Izvor: MN PRESS

21:48

Muke na 197!

Ukrajinka Jaroslava Mahučik jedina je preskočila lestvicu na 197 centimetara iz prvog pokušaja, a sve ostale takmičarke imaju još po dva pokušaja da to učine i praktično se domognu medalje jednim uspešnim skokom!

21:43

KRAJ ČETVRTE SERIJE!

Angelina Topić je samo jednom skočila na visini od 195 centimetara i nije uspela da preskoči lestvicu, ali je odlučila da više ne pokušava. Ona se odmah prebacuje na nrednu visinu i probaće da preskoči 197 centimetara.

visinu od 195 centimetara preskočile su četiri takmičarke i ukoliko Angelina ne preskoči narednu visinu ostaće bez medalje.

21:37

Ruši Angelina!

Prvi pokušaj angeline Topić na 195 centimetara, što bi bio njen dvoranski rekord, nije uspešan. Pre srpske atletičarke skakala je Nemica Kristina Honsel i nije imala problema, uspela je da preskoči ovu visinu. Nadamo se da će u nekom od kasnijih pokušaja to uspeti da uradi i Angelina.

21:34

KRAJ TREĆE SERIJE!

Završeno je preskakanje 192 centimetra, a dve takmičarke nisu uspehe - Kazahstanka Nadežda Dubovitskaja i Grkinja Tatjana Gusin bile su neuspešne u sva tri pokušaja, pa samo šest takmičarki nastavlja borbu za medalju. Angelina Topić trenutno je na potej poziciji!

21:31

Bravo, Angelina!

Uspela je, iz trećeg pokušaja! Kada je bilo "biti ili ne biti", Angelina Topić preskače 192 centimetra i nastavlja borbu za odličje na Svetskom prvenstvu u Glazgovu! Možda bi već sledeći uspešan skok mogao da donese odličje našoj atletičarki.

Izvor: Oliver Zimmermann / imago sportfotodienst / Profimedia

21:28

Još jedan neuspeh!

I drugi pokušaj Angeline Topić da preskoči 192 centimetra bio je neuspešan, a sada je medalja na Svetskom prvenstvu daleko.

Ovu visinu iz prvog pokušaja preskočile su Jaroslava Mahučik iz Ukrajine, Nikola Olislagers iz Australije i Lia Apostolovski iz Slovenije. Nujih tri su u veoma dobroj poziciji i kako sada stvari stoje odlučivaće o plasmanu na pobedničkom postolju. naravno, ima još mnogo da se skače...

21:20

Angelina obara lestvicu!

Na početku treće serije, odmah posle Nemice Kristine Honsel koja nije uspela da preskoči 192 centimetra, lestvicu je oborila i Angelina Topić. Nema mesta za brigu - postoje još dva pokušaja u kojima angelina može da se primakne medalji na Svetskom prvenstvu u Glazgovu!

21:18

KRAJ DRUGE SERIJE!

Nakon rumunske atletičarke Danijele Stančiju, takmičenje je završila Julija Levčenko, koja nije uspela da preskoči 188 centimetara.

Od treće serije će biti zanimljivije - sada se preskače visina od 192 centimetara, prvi put će na borilište prva favoritkinja Jaroslava Mahučik, a mi se nadamo da Angelina Topić neće imati većih problema na ovoj visini!

21:12

Preskočila!

Drugi pokušaj Angeline Topić na 188 centimetara - uspešan! Nastavlja se borba u finalu Svetskog prvenstva u Glazgovu, a najtalentovanija srpska takmičarka nalazi se u veoma dobroj poziciji.

Izvor: Laurie Dieffembacq / Zuma Press / Profimedia

21:06

Angelina obara!

Naredna visina koju takmičarke u finalu treba da preskoče je 188 centimetara, a Angelina Topić nije bila uspešna u prvom pokušaju. Imaće još dve prilike za popravni, a deluje da će se na ovoj visini mučiti i njene koleginice.

20:54

KRAJ PRVE SERIJE!

Angelina Topić je iz prvog pokušaja preskočila 184 centimetra, a to su uradile još četiri atletičarke. Od deset takmičarki u finalu dve su odlučile da ne skaču na ovoj visini jer im je prenisko, dok su tri oborile lestvicu u prvom pokušaju. videćemo da li se za njih takmičenje završava ili će uspeti da poprave utisak.

Izvor: Profimedia

20:49

Angelina preskočila!

Bez većih problema, srpska takmičarka angelina Topić preskočila je prvu postavljenu visinu - 184 centimetra. To je bilo i očekivano, nadamo se da ćemo videti kako Angelina preskače i deset centimetara više lestvice.

20:41

Deset u finalu!

Američka takmičarka Vašti Kaningem nije počela takmičenje u finalu, pa će se za medalju na Svetskom prvenstvu u Glazgovu boriti deset atletičarki!

20:35

Angelinini rezultati!

Talentovana Angelina Topić ima rekorde od 197 centimetara na otvorenom, odnosno 194 centimetra u zatvorenom.

U dosadašnjem toku karijere najznačajnija medalja joj je bronza sa Evropskog prvenstva u Minhenu 2023. godine. Takođe, bronzu je osvojila i u Dijamantskoj ligi prošle sezone, a svojevremeno i na Svetskom prvenstvu za juniore, do 20 godina. Na Evropskim prvenstvima za takmičare do 18 godina 2022. godine i do 20 godina 2023. godine Angelina Topić je bila zlatna.

Ne treba zaboraviti da ćerka Dragutina i Biljane Topić i dalje ima 18 godina, a tako će biti sve do kraja jula. Od nje ćemo tek videti najbolje rezultate u karijeri!

20:25

Kada počinje?

Najtalentovanija srpska atletičarka u ovim momentima se priprema za izlazak na borilište, a finale skoka uvis za žene počinje tačno u 20:41! Od tada, pa sve do kraja takmičenja, pratićemo rezultate Angeline Topić koja je u poslednje vreme odličnu formu pokazivala i u drugoj disciplini - skoku udalj!

20:15

Dobro veče!

Srpska atletičarka Angelina Topić večeras će se takmičiti u finalu Svetskog prvenstva u Glazgovu, a nadamo se da bi osvajanjem medalje mogla da najavi sjajnu formu pred Olimpijske igre u Parizu. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos njenih nastupa!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije