• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nove informacije o smrti Sabalenkinog dečka! Oglasio se agent i zabrinuo - "To se ne događa tek tako"

Autor Milutin Vujičić

Poznati hokejaš pronađen je mrtav u Majamiju, a sada se javio i njegov agent.

 Bivši agent o smrti dečka Arine Sabalenke Izvor: Instagram/sabalenka_aryna/printscreen

Nekadašnji hokejaš Konstantin Kolstov pronađen je mrtav u Majamiju, a prema i dalje nezvaničnim rezultatima istrage u pitanju je samoubistvo. Kolstov (43) je inače u Majamiju boravio zbog svoje dugogodišnje djevojke, teniserke Arine Sabalenke, koja se nije oglašavala o ovom slučaju, ali je odlučila da ipak nastupi na ovom turniru na Floridi u crnini.

Umjesto nje, javila se bivša supruga Konstantina Kolstova, sa kojom ima troje djece, dok se sada javio i njegov nekadašnji agent Andrej Belmah. Govoreći za ruski "Sport Ekspres", Belmah je nazvao Kolstova "bistrim, dobrim, skromnim i poštenim momkom", dodajući da je sve to bilo "previše za jednog hokejaša". Prema njegovim riječima, odluke o samoubistvu se ne donose naprečac, nego su u pitanju dugogodišnji problemi.

"Ne poznajem njegov unutrašnji svijet, ali ono što se dogodilo nije se uklapalo u moje ideje o njemu. Koliko se sjećam, nije imao nikakvu depresiju ili čudno ponašanje. Poznajem ljudsku psihologiju dosta dobro, a sada je proučavam i profesionalno. Stvari poput samoubistva su uvijek rezultat kumulativnog procesa sa neriješenim unutrašnjim konfliktom. Takve odluke se ne donose tek tako, ma u kom stanju se čovjek nalazi. I, koliko ja znam, nije bio sklon bilo kakvim 'proširivačima svijesti'. Isto važi i za drogu. Ali, vi ne možete učiniti ništa sa sobom od čaše alkohola bez osnovnih razloga", rekao je Belmah.

"Dobra volja i lijepo ponašanje nisu sinonim za to da čovjek nešto krije u sebi. I upravo ga tako poznajem. Nije cijepao košulju na grudima, dobro je razumio šta, kome i kada da kaže. Što se tiče odnosa sa Arinom Sabalenkom, mogu samo da kažem da je nisam poznavao kao osobu, tako da ne mogu ništa da komentarišem", dodao je Belmah.

Druga teniserka svijeta i aktuelna šampionka Australijan opena ne tako davno ostala je bez oca, a upravo je titulu u Melburnu posvetila njemu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC