• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković: Ne znam da li će uopšte biti novog trenera!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković nagovijestio je mogućnost da nastavi bez trenera.

 Novak Đoković: Možda i ne bude novog trenera Izvor: Profimedia/WILLIAM WEST/AFP

Novak Đoković govorio je u četvrtak u Beogradu o svom rastanku sa Goranom Ivaniševićem. "Goran je prije svega prijatelj za života, moj i moje porodice, izuzetno mi je drag i time što smo okončali saradnju, ne znači da ćemo prestati da budemo prijatelji, naprotiv. Rastanak je bio pozitivan, koliko god to može da bude", kazao je Novak u Domu omladine, na promociji filma o svom teniskom ocu, Nikoli Piliću.

"Jednostavno, došlo je do tačke zasićenja, osjetili smo da je vrijeme da se raziđemo poslije skoro šest godina saradnje, gdje smo napisali stranice istorije našeg sporta, osvojili nebrojeno grend slemova i završili nekoliko godina na 'Broju jedan'. Prošli smo kroz sito i rešeto, kroz deportaciju, diskvalifikacije, i tako dalje. Mnoge momente koji nisu nimalo prijatni ni za njega kao mog trenera, ni za mene, a uvijek je uprkos svemu bio tu za mene. Najviše ću se sjećati tog njegovog ljudskog odnosa u našem igrač-trener odnosu i uvijek su ljudske vrijednosti bile ispred svega", objasnio je on u Beogradu.

Đoković i Ivanišević sarađivali su još 30. juna 2019, kada su ozvaničili da su postali tim. "Zbog takvog odnosa i takve hemije, sam rezultat došao je kao posljedica, nuspojava svega toga. Njemu želim sve najljepše i mi ostajemo privatno u odnosu. došlo je do razilaženja. Što se tiče naredne etape i poglavlja i u kontekstu trenera, još nemam jasnu ideju ko bi to mogao da bude i da li će nekoga uopšte biti. Prosto, uvijek sam imao trenere uz sebe, od malih nogu. Pokušavam i sam da osjetim ono što mi u ovom trenutku prija i što smatram da mi je potrebno. Bićete blagovremeno obaviješteni", dodao je Novak.

Sljedeći turnir za koji je Đoković prijavljen je Monte Karlo Masters, koji je na programu od 7. do 14. aprila.

Pogledajte

02:32
Novak Djoković o Goranu Ivaniševiću
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC