• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Novak djokovic uzivo prenos monte karlo protiv musetija
 Novak djokovic uzivo prenos monte karlo protiv musetija

Novak kroz žestoke muke do četvrtfinala! Nervozni Đoković gubio, pa se osvetio Italijanu!

Novak Đoković pobijedio Lorenca Musetija, slijedi meč sa Aleksom de Minorom.

 Novak djokovic uzivo prenos monte karlo protiv musetija Izvor: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

Novak Đoković pobedio je Lorenca Musetija u trećem kolu Monte Karla - 7:5, 6:3. U četvrtfinalu čeka ga Aleks de Minor. Uspio je Novak tako da mu se revanšira za poraz baš u trećem kolu ovog turnira od prošle godine. Na istom terenu je Italijan slavio prošle sezone. Ovog puta ishod je bio drugačiji.

Bilo je mnogo teže nego što se očekivalo pošto je u prvom setu Novak gubio sa 3:1 i rival je imao brejk šansu. Uspio je da se izvuče, da vrati brejk i izjednači prvo na 4:4, a onda da u 13. gemu napravi ključni brejk.

U drugom setu je odmah Novak napravio brejk i poveo sa 2:0, pa su onda "razmijenili brejkove", Novak je imao 4:1 i priliku da znatno lakše završi meč. Propustio je 0:30 u narednom gemu, pretrpio brejk, ali se ekspresno vratio. Ono što brine jeste to što je u nekim momentima meča u drugom setu djelovalo kao da nema dovoljno energije i da ostaje bez daha...

Dešavanja sa meča pratite na MONDU klikom na karticu "RAZVOJ DOGAĐAJA". 

16:50

OSVETA, SLEDI DE MINOR

Đoković je uspeo da se osveti Musetiju koji je prošle godine izbacio Novaka baš u trećem kolu Monte Karla. Novak je uspeo da se vrati, preokrene i pobedi. Sledi meč sa Aleksom de Minorom.

16:48

6:3 - POBEDA

Uspeo je Đoković da završi posao i da slomi otpor Italijana u Monte Karlu - 7:5, 6:3! Uprkos nervozi, očiglednom nedostatku energije u drugom setu, srpski as uspeo je da završi posao.

16:46

5:3 - VRAĆEN BREJK!

Uzvraća Novak ekspresno, odmah vraća brejk i dolazi na gem do pobede - 5:3!

16:36

4:3 - Brejk, Italijan se vratio

Imao je Novak 0:30 na servis rivala, nije napravio brejk, pa je na svoj servis imao 40:15 i ni to nije iskoristio. Italijan se vratio u igru, napravio je brejk i sad je 4:3. Uz to je Novak dobio opomenu od sudije zbog odugovlačenja pre servisa. Prekoračio je dozvoljenih 25 sekundi.

16:28

Idemo Nole - 4:1

Novak je napravio brejk - 4:1!

16:14

Sve ide prema planu, Novak vodi 2:0 u drugom setu!

Novak Đoković ovog puta mnogo bolje počinje set. Posle svog osvojenog gema, oduzeo je Musetiju njegov prvi servis-gem, za vođstvo 2:0.

15:57

TAKO IGRA ŠAMPION, 1:0 U SETOVIMA ZA NOVAKA!

Osvojio je Đoković taj-brejk prvog seta i krenuo ka pobedi i ka četvrtfinalu Monte Karla!

Podsetimo, Novak je loše krenuo u set, Italijan je poveo 2:0 oduzevši Srbinu servis-gem odmah na startu, ali je Đoković tokom sea došao do svoje igre. Sredinom je brejknuo starog dužnika, izjednačio na 4:4, a onda se pitao najbolji u istoriji.

15:50

TAJ BREJK!

Svako čuva svoj servis u završnici prvog seta, ovako dramatičan set je mogao da se odluči samo na jedan način

Izvor: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

15:36

BREJK - 4:4!

Prvu priliku za brejk na meču korsiti novak Đoković, pa je sada nerešeno!

15:32

Zvižduci!

Znamo da Novak Đoković uživa kad publika nije na njegovoj strani, a to je upravo slučaj u Monte Karlu. Tokom poena u osmom gemu meča požalio se jer nije dosuđen aut, na šta su reagovali navijači sa tribina, a srpski teniser im je pokazao da želi još zvižduka od njih!

Izvor: VALERY HACHE / AFP / Profimedia
15:28

I dalje zaostatak - 3:4!

Osvojio je Novak Đoković gem na svoj servis, ali ćemo uskoro morati da vidimo i jedan brejk. Sve je manje prilika u ovom setu, a možda bi odmah nakon pauze mogao da napadne Musetijev servis.

15:23

Bez šansi - 2:4!

Lorenco Museti osvaja gem bez izgubljenog poena, a ovaj gem obeležio je i razgovor srpskgo tensiera sa svojim timom. Čuli smo kako Nenad Zimonjić govori "Brža i opuštena ruka", a ostatak ekipe aludira na levu ruku. Videćemo da li su to saveti potrebni Novaku.

15:18

Uspeo je Novak - 2:3!

Imao je Lorenco Museti brejk loptu i u petom gemu ovog meča, ali je Novak Đoković uspeo da se izvuče iz neugodne situacije. sledi kratka pauza, a nadamo se da ćemo uskroo videti i brejk najboljeg svih vremena.

Izvor: NSJsport / Shutterstock Editorial / Profimedia
15:12

Ne da se Museti - 1:3!

Izvršio je Novak pritisak u ovom gemu, ali je italijanski teniser uspeo da se izvuče. Odbranio je brejk prednosti koji ima još sa početka susreta.

15:06

Tako igra Novak - 1:2!

Đokoviću je kratka pauza prijala da se sabere i da bez izgubljenog poena osvoji svoj prvi servis-gem na meču.

Izvor: Antoine Couvercelle / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia
15:00

Loš početak, Nole je izgubio servis

Italijan vodi 1:0 u prvom setu. Museti je spremniji ušao u prvi set, pri Novakovom vođstvu 30:15 napravio seriju poena, izborio dve brejk lopte i iskoristio drugu.

14:55

Počinjemo! Novak prvi servira

14:32

Rune pobedio Nagala, vreme je za Novaka

Holger Rune savladao je Indijca dominantnom igrom u trećem setu (6:2) i sada je vreme za Đokovića i Musetija. Duel bi trebalo da počne u 14.40 časova.

Izvor: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia Slično

14:07

Već se zna naredni protivnik!

Ko pobedi u današnjem meču Đoković - Museti, igraće u petak u četvrtfinalu Monte Karla protiv Australijanca, Aleksa De Minora.

On je u 3. kolu eliminisao svog zemljaka Alekseja Popirina, koji je u prethodnoj rundi napravio iznenađenje i pobedio šestog nosioca, Rusa Andreja Rubljova.

Izvor: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

14:05

Museti je stari Novakov dužnik

Iako je međusobni skor Srbina i Italijana 3-1 u korist Novaka, taj jedini poraz Museti mu je naneo baš u Monte Karlu prošle godine, u osmini finala, u tri seta (4:6, 7:5, 6:4)

Sportski mu je pružio ruku Đoković i čestitao mu u svom stilu, kao i uvek, tog 13. aprila.

Izvor: Matthieu Mirville/Dppi / Zuma Press / Profimedia

14:03

Novakov derbi u Monte Karlu sa novim trenerom

Zanimljivo je pratiti početak saradnje Novaka Đokovića i njegovog bivšeg saigrača i selektora u Dejvis kup reprezentaciji, Nenada Zimonjića. Da li će iz statusa "vršilac dužnosti" najbolji srpski dubl-igrač u istoriji postati i Novakov trener "na neodređeno"? Odgovor bi mogao da pruži ovaj turnir.

Izvor: Felice Calabrň / Shutterstock Editorial / Profimedia

14:02

Kako su došli do današnjeg meča?

Đoković je u prvom kolu turnira bez ikakvih problema savladao Rusa Romana Safijulina za samo sat i 11 minuta igre. Po setovima, bilo je 6:1, 6:2 za srpskog asa.

Sa druge strane, Museti je do sada odigrao dva meča i eliminisao 13. nosioca, Amerikanca Tejlora Frica u prvom kolu (2:0), a potom je savladao i domaćeg tenisera, Francuza Artura Filsa, takođe bez izgubljenog seta (2:0)

13:59

Dobro došli u tekstualni prenos

Novak Đoković igra protiv Lorenca Musetija meč 3. kola Mastersa u Monte Karlu. Njihov duel za sada je planiran u 14.30 časova, ali se očekuje da Holger Rune i Sumit Nagal prethodno završe svoj meč. Trenutno je rezultat 1:1 i igra se treći set.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije