• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov govor za pamćenje: Ne mogu da vjerujem da mi ti daješ!

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković i njegova porodica ovaj ponedjeljak nikad neće zaboraviti

 Govor Novaka Đokovića na dodjeli Laureus nagrade Izvor: RTS/Screenshot

Novak Đoković dobio je peti put najprestižniju "Laureus" nagradu i izjednačio se sa dosadašnjim rekorderom, Rodžerom Federerom. Nakon što mu je nagradu predao Tom Brejdi, najveći NFL igrač u istoriji, Novak se najpre obratio direktno njemu!

"Dobro veče svima, hvala ti puno, deluje nerealno da dobijam ovu nagradu od tebe, jer si moj sportski heroj i moj veliki prijatelj, osoba si na koju se ugledam i u životu, ne samo u sportu i ogromna je čast da mi ti predaješ ovu nagradu", rekao je Novak obrativši se Brejdiju, svom starom prijatelju.

"Biti dio nečega što ujedinjuje svijet je fantastično i pokazuje na ispravni način da odakle god da smo i bez obzira na to koji jezik govorimo, sport je univerzalni jezik i ima snagu da ujedini ljude", rekao je on uz zahvalnost domaćinima i organizatorima dodjele nagrade.

Potom se Novak okrenuo ka gledalištu i nizu zvučnih zvanica. "U posljednjih sat i po gledam nevjerovatne sportiste koji su ovdje u prostoriji. Svi koji su napravili veliki uticaj na svijet sporta u 2023. godini i svi vi koji inspirišete sve ljude na svijetu, u svim sportovima. Da li to radite svojim skokom, dodavanjem, košem, hoću da čestitam svim nagrađenima i nominovanima. Loreus je posebna organizacija i počastvovan sam što sam 2012. dobio prvu priliku da dobijem ovu nagradu"

"Sport je univerzalni jezik, koji nas sve ujedinjuje. Nevjerovatni teniseri su ovdje, Rafa (Nadal), Karlos (Alkaraz), Garbinje (Muguruza), Martina (Navratilova), nevjerovatni ljudi koji su pisali istoriju ovog sporta. Mi smo individualni sportisti, ali mislim da ćemo se svi složiti da svaki uspjeh dugujemo svojim porodicama, svojim timovima. Ovdje su prisutni članovi moje porodice, moji roditelji, moja braća, moja supruga i veliku zahvalnost dugujem svom timu na izuzetno uspješnoj 2023. godini. Želim vam svima mnogo uspjeha", rekao je Novak Đoković i bio nagrađen dugačkim aplauzom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC