• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Ženeva Novak Đoković Tomaš Mahač uživo prenos
 Ženeva Novak Đoković Tomaš Mahač uživo prenos

Novak se raspao i izgubio u Ženevi: Povreda, nervoza i velika briga pred Rolan Garos

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Novak Đoković je izgubio meč od Tomaša Mahača u polufinalu Ženeve.

 Ženeva Novak Đoković Tomaš Mahač uživo prenos Izvor: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

Novak Đoković je izgubio meč polufinala Ženeve od Tomaša Mahača 6:4, 0:6, 6:1 i tako završio takmičenje na ovom turniru. Dobra stvar je što će imati dan više za odmor pred Rolan Garos koji počinje već u nedjelju, ali je problem to što je dosta toga brine.

Novak se svađao sa svojim boksom, u prvom setu je osjetio bol u ruci koji smo vidjeli kao problem pred Rolan Garos na mečevima u Pertu i vidjećemo u kakvoj će situaciji i formi dočekati takmičenje u Parizu. Čekamo Novakovo obraćanje pa da saznamo nešto više.

16:48

KRAJ! 6:1 za Mahača

Taman kad smo mislili da je Novak došao do lakog gema, sada je Mahač fantastičnim riternom uspeo da se vrati na 40:30. Zatim je usledila greška Đokovića, a novom greškom je još jednom doveo meč u egal. 

Kraj!

16:44

5:1 Mahač na gem!

Igra se ipak Novaku! Duge razmene, neke je dobio, neke izgubio, ali stigao je do 40:40 u ovom gemu. Posle dugih razmena ponovo je Mahač bio koncentrisaniji i došao je na gem od pobede. 

16:36

4:1 Dupli brejk za Mahača!

Ne deluje da iz ovoga može da se izvadi Novak Đoković. Uz mnogo grešaka prepustio je još jedan gem rivalu i sada je 4:1. 

Izvor: EPA/MARTIAL TREZZINI/KEYSTONE

16:32

3:1 Mahač se drži!

Maratonski gem, jako dug, a na kraju posle jako dugih razmena i nekoliko izjednačenja preživeo je ovo Tomaš Mahač. I dalje vodi, sada je 3:1!

16:27

2:1 Brejk!

Novak Đoković gubi gem na svoj servis! Nervoza je glavni razlog za to i sada vidimo da će morati mnogo mirnije da igra kako bi se vratio u ovaj meč. 

16:26

1:1 Mahač na nuli

Nastavio je da se svađa sa svojim boksom srpski teniser, a onda je dozvolio da posle duge serije udaraca Mahač izjenači.

Izvor: EPA/SALVATORE DI NOLFI/KEYSTONE

16:24

1:0 Nervozno

Opet je nervozan Novak i to se jasno vidi. Uzeo je prvi gem, ali ne deluje ovo dobro jer je počeo da se svađa sa svojim boksom.

16:09

6:0 Moćni Novak Đoković!

Prvo smo mislili da je uzeo ovaj set kada je sudija signalizirao duplu grešku Mahača, ali je onda sam Novak ispravio tu odluku i produžio ovaj set. A onda ga je uzeo!

Izvor: EPA/SALVATORE DI NOLFI/KEYSTONE

16:06

5:0 Tako je Nole!

Ponovo je krenuo da štuca Novak, dopustio je dve brejk lopte rivalu, ali je onda uspeo da ih poništi. Stigao je na 40:40, a onda je morao da spašava treću brejk loptu. Vodi sa 5:0!

16:02

4:0 Dupli brejk!

Idemo, dupli brejk! Opet su Novaku bile potrebne dve brejk lopte, ali je na kraju uspeo da sruši Mahača.

Izvor: EPA/SALVATORE DI NOLFI/KEYSTONE

16:00

3:0 Tako je majstore!

Kada je uhvatio ritam nije bilo šanse da pusti rivala da se vrati. Doduše poveo je Mahač sa 30:0, malo nas je Đoković uplašio, a onda je počistio ženevsku šljaku sa njim. 3:0!

15:59

2:0 Idemo brejk!

Novak je odmah pokazao zube! Izgleda da ga imamo potpuno u meču pošto je imao brejk loptu, pustio Mahača da se vrati i povede, a onda ipak uzeo brejk! Evo ga Nole na 2:0!

Izvor: EPA/SALVATORE DI NOLFI/KEYSTONE

15:58

1:0 Idemo Novače!

Uspeo je dva poena da mu uzme Mahač, ne izgleda Novak baš u top formi, ali je bolji nego u većem delu prvog seta. Idemo!

15:40

6:4 Mahač uzima set!

Novak nije ni pojurio za prvog loptom u gemu, a tako se nastavilo! Mahač uzima set!

15:37

5:4 Novak na ivici!

Potpuno se raspala igra Novaka Đokovića odjednom! Dopustio je seriju poena Tomašu Mahaču i dopustio mu brejk loptu, ali kada je doveo servis u red izjednačio je. Novu brejk loptu je izborio Mahač i iskoristio je - 5:4!

15:31

4:4 Vratio se Čeh!

Mnogo kvalitetnih udaraca našao je Novak u ovom gemu i uspeo da stigne do brejk lopte. Ipak posle duge razmene udaraca Mahač je izjednačio. Potom je opet uzeo poen na mreži, a onda i gem. Na nuli smo!

Izvor: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

15:23

4:3 Au šta se desilo!

Taman kada smo mislili da je to to, Novak Đoković je izgubio gem na svoj servis! Tomaš Mahač je smanjo na 4:3 i sada može da se potpuno vrati u meč!

Izvor: EPA/SALVATORE DI NOLFI/KEYSTONE

15:17

Nije bilo lako Novaku sada, uključio se potpuno u meč Mahač i pogađao linije. Neće se lako predati, smanjio je na 4:2. 

15:15

4:1 Kao brzi voz!

E kada ide dobro servis nema problema za Novaka. Razbio je rivala u nekoliko poteza i sada smo sve bliže osvajanju prvog seta!

15:10

3:1 Brejk!

Tomaš Mahač je krenuo da greši, poslao je nekoliko lopti van terena i nije bilo šanse da se izvadi iz toga! Uspeo je da uzme jedan poen izlaskom na mrežu, A onda je pogodio liniju i uzeo brejk!

Izvor: EPA-EFE/MARTIAL TREZZINI

15:04

2:1 Radi taj servis!

Sada je nešto lakše Novak uzeo ovaj gem. Završio je sve sa asom, a upravo je odličan servis bio ključan da najbolji teniser ikada poved e sa 2:1. 

15:01

1:1 Preživeo je Čeh!

Još jedan dug i težak gem! Igralo se poen za poen, videli smo izjednačenje na 40:40, Novak je uspeo da dođe do brejk lopte, ali je nije iskoristio. 

Na kraju je savršeno rešio poslednji poen Mahač i izjednačio!  

14:53

1:0 Muka na startu!

Poveo je Novak sa 30:0, a onda je Mahač uzeo tri poena zaredom i došao do brejk lopte. Prvu brejk loptu je Novak odbranio drop šotom, sledeću odličnim drugim servisom. Posle dugog, dugog gema Mahač je pogrešio i dao je prvi gem Đokoviću. 

Uh, idemo dalje!

14:41

Krenulo je!

Evo konačno počinje!

14:12

Ipak na vreme?

Mečevi parova su se nastavili, jedan je završen, a drugi je pred kraj drugo seta. Izgleda da bi Novak ipak mogao da počne svoj meč na vreme!

13:14

Čekamo Novaka, ko zna kad će...

Meč Novaka Đokovića i Tomaša Mahača je formalno zakazan za 14:30. Ipak pošto su dubl mečevi prekinuti zbog kiše veliko je pitanje kad će Srbin na teren. 

UKRATKO

  • Meč u 14:30, ali pada liša!
  • Polufinale za Novaka
  • Gledamo u nebo i čekamo!
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije