• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rolan Garos se oglasio zbog Novaka! Prve informacije o Đokoviću iz Pariza!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novak Đokovć će odmah u subotu imati obaveze u Parizu, na Rolan Garosu.

 Novak Đoković trenira u subotu na Rolan Garosu Izvor: EPA/SALVATORE DI NOLFI/KEYSTONE

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nije uspio da osvoji turnir u Ženevi, na posljednjoj pripremi pred Rolan Garos, pa drugi grend slem u sezoni čeka bez osvojene titule. Ovo je situacija na koju se nije navikao tokom karijere, ali će morati da se prilagodi igranju na pariskoj šljaci - gdje će ove godine biti održane i Olimpijske igre. Privikavanje će morati da počne odmah!

Turnir u Parizu oglasio se zvaničnim saopštenjem o srpskom teniseru, a u njemu je navedeno da Đoković već u subotu popodne izlazi na teren za trening! Iako je u petak popodne igrao u Ženevi, Đoković će brzo promijeniti destinaciju, a zatim i bez odmora izaći na trening kako bi se što bolje spremio za izazove koji ga očekuju u glavnom gradu Francuske.

Zvanično saopštenje govori da Novak između 17:30 i 19 časova trenira na stadionu Filip Šatrije, a zanimljivo je da trening prije njega ima njegov najveći rival u prethodne dvije decenije. I Rafael Nadal će se na istom mjestu pripremati za Rolan Garos, turnir koji je osvojio 14 puta i koji vjerovatno igra po posljednji put u životu.

Takođe, Novak Đoković će u nedjelju održati konferenciju za medije na Rolan Garosu, a ostaje nam da vidimo šta će tom prilikom saopštiti. Za sada se još ne zna termin u kojem će se najbolji ikada obratiti medijima, ali će MONDO biti na licu mjesta. Đoković će tom prilikom vjerovatno pričati o turniru koji ga očekuje i na kojem bi mogao da osvoji 25. grend slem titulu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC