• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sari Ćirković dodijeljen stan u rodnom Bratuncu!

Autor Dragan Šutvić

Srpska bokserka dobila je stan u rodnom gradu.

 Sara Ćirković dobila stan u Bratuncu Izvor: Srna

Načelnik opštine Bratunac Lazar Prodanović organizovao je danas prijem za evropsku šampionku u boksu, Bratunčanku Saru Ćirković koja se plasirala na Olimpijske igre u Parizu, gdje će nastupati za reprezentaciju Srbije i uručio joj rješenje o dodjeli stana u ovom mjestu.

Prodanović je čestitao Ćirkovićevoj za dosadašnje rezultate i uspješnu promociju rodnog Bratunca i poželio joj uspjeh i što bolji plasman na Olimpijskim igrama.

Prodanović je rekao da dodjela novog, dvosobnog stana do 60 metara kvadratnih u Bratuncu predstavlja priznanje za izvrsne rezultate ove uzorne i uspješne sportistkinje koja se prva u istoriji ovog malog mjesta plasirala na Olimpijske igre gdje će predstavljati Bratunac, Republiku Srpsku i Srbiju za koju nastupa.

Prodanović je rekao da je ponosan što uručuje ovo rješenje i da dodjela stana nije uslovljena rezultatom na Olimpijskim igrama, te da su sredstva za kupovinu obezbijeđena u opštinskoj budžetskoj rezervi i uz podršku bratunačkih privrednika.

"Želimo da ovo bude primjer mladima iz ovog mjesta da shvate da vrijedi boriti se u svim oblastima i da trud, upornost i predanost sportu, umjetnosti, nauci i poslu dovode do uspjeha i donose rezultate i nagrade", poručio je Prodanović.

Ćirkovićeva je zahvalila načelniku i stanovnicima Bratunca za podršku koju joj pružaju.

"Krećem na Olimpijske igre i sigurna sam da ću vas učiniti ponosnim. Očekujem jako teške mečeve, ali ću sigurno donijeti medalju u svoj Bratunac i obradovati sve koji me podržavaju", rekla je srpska olimpijka.

Sara je boksersku karijeru počela u Bratuncu, a nastavila u Zvorniku.

Sa 19 godina postala je prvak Evrope u kategoriji do 54 kilograma i izborila plasman na Olimpijske igre u Parizu koje počinju 26. jula.

(SRNA)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tea

Sramota što ne nastupa za zemlju u kojoj je rođena.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC