• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković grlio rivale, ali ne i Rafu Nadala! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Iako su u dobrim odnosima, Novak Đoković i Rafael Nadal nisu se srdačno pozdravili.

 Novak Đoković grlio rivale, ali ne i Rafu Nadala! (FOTO) Izvor: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dok se najveći broj sportista pripremao za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara, teniseri su uglavnom javljali svojim timovima da neće moći da prisustvuju. Barem oni najbolji fokusirani su na takmičenje koje počinje već u subotu u podne, pa nemaju prostora da se u petak uveče dugo zadrže u gradu i rizikuju ranu eliminaciju. Tako je i srpski teniser Novak Đoković u petak odrađivao trening umjesto da se priprema za vožnju brodom po Seni.

Najbolji teniser svih vremena bio je dobro raspoložen na današnjem treningu, što pokazuju i fotografije koje su nastale u Parizu. on se na samom terenu srdačno pozdravio sa Karlosom Alkarazom i Stenom Vavrinkom, dok mu je Rafael Nadal samo u prolazu pružio ruku. Možda je i bolje da se ne pozdravljaju previše srdačno, ako se ima u vidu da će već za nekoliko dana imati priliku da se bore za plasman u treće kolo.

Novak Đoković je danas u Parizu radio pod nadzorom Viktora Troickog, koji je kao selektor Dejvis kup tima na raspolaganju srpskim teniserima tokom Olimpijskih igara. Za razliku od ostalih turnira u sezoni, Novak Đoković nije mogao da povede čitav svoj tim u Pariz, pa će ovaj turnir za njega biti malo neobičniji jer u boksu neće biti lica na koje je već navikao. Pogledajte detalje sa treninga:

Podsjećamo, Novak Đoković će prvo kolo na Olimpijskim igrama igrati protiv Metjua Ebdena iz Australije, a već u drugom kolu mogao bi da se sretne sa Rafaelom Nadalom. Ukoliko dođe do toga, biće to njihov 60. međusobni okršaj, po čemu su već sada rekorderi u istoriji svjetskog tenisa.

Žrijeb za turnira na Olimpijskim igrama uopšte nije milovao najboljeg tenisera svih vremena. Đoković bi u četvrtfinalu mogao da se namjeri na Stefanosa Cicipasa, u polufinalu mu je potencijalni rival Aleksandar Zverev, a u finalu Karlos Alkaraz koji je nedavno osvojio Rolan Garos na istom mjestu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:15
Novak Djokovic i Didije Drogba
Izvor: Instagram/alexandremaras
Izvor: Instagram/alexandremaras

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC