• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudije "pogurale" Francusku i Nikolu Karabatića na Olimpijskim igrama! Da li je ovo krađa?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vrlo diskutabilna odluka sudija na kraju meča Francuske i Egipta. Pogledajte i uvjerite se sami.

 raspad francuske i karabatica na olimpijskim igrama Izvor: X/@RasmusBoysen92/Printscreen/MN Press

Trebalo je ovo da bude veličanstveni posljednji ples, da se sa zlatom oprosti od sporta u kome je najbolji svih vremena, ali Nikola Karabatić je na konopcima! Nakon što je na startu Olimpijskih igara Francuz oborio još jedan rekord, ipak je Danska razbila "trikolore" 37:29. Gidsel i PItlik su sa po 11 golova dominirali, a Karabatićeva tri nisu bila dovoljna da vrate ovaj tim u igru. Zatim je došao lakši rival Norveška, koja je uz sedam golova Blonca i pet Grondala i Lisea pobijedila 27:22. Karabatić nije dao nijedan gol! Sada je u trećem kolu jedva izvučen prvi bod, i to čini se neregularno!

Francuska i Egipat su igrali 26:26, a na dva minuta do kraja bilo je 26:25 za Egipćane. Nastavilo se akcijama koje su bile nepreciztne na obje strane, a na osam sekundi do kraja meča Francuzi su uzeli loptu i zatražili tajmaut. Izveli su loptu, Elaim Prandi se zaletio, a umjesto da šutne kako su svi očekivali vidio je slobodnog Ludovika Fabregasa na crti. 

Doturio mu je loptu i pivot Francuske je uz zvuk sirene uspio da postigne pogodak za izjednačenje! Ipak, kada se jasnije pogleda ta situacija vidi se da je Fabregas imao loptu u rukama u trenutku kada mu je skoro pola tijela bila na podlozi. Pogledajte: 

 Francuzi su pretposljednji u svojoj grupi i moraju da krenu sa pobjedama. U petak od 11 časova izjutra igraju sa Argentinom i to im je prva meč lopta. Ako tu pobijede nema olakšica i moraće da savladaju i Mađarsku u posljednjem kolu ne bi li uopšte prošli grupu. Najbolje čemu sada mogu da se nadaju da će biti drugi iza Danske i Norveške, a ispred Mađarske, Egipta i Argentine što bi u četvrfinalu moglo da ih "gurne" na Hrvatsku, Španiju, Njemačku ili Švedsku. 

Nikola Karabatić je ove sezone završio klupsku karijeru i zatim je osvojio zlato na Svjetskom prvenstvu. Sada je stigao na Olimpijske igre u domovini kako bi se oprostio. Kako već ima tri zlata sa Olimpijskih igara i jedno srebro sve što nije medalja bi bio debakl, a vjerovatno ga ništa osim zlata ne bi zadovoljilo.

(MONDO)

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

03:35
Nikola Karabatić oproštaj od Zagreba
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC