• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na spektakl u Srbiji stiže i jedan od najboljih na svijetu!

Aleks De Minor, još jedan svjetski poznati teniser igraće na turniru "Belgrade open" u Beogradskoj areni.

 Aleks De Minor dolazi na Belgrade open Izvor: EPA-EFE/FAZRY ISMAIL

Australijanac Aleks De Minor, aktuelni 11. igrač svijeta i osvajač devet ATP titula, igraće u Beogradskoj areni početkom novembra na "Belgrade Open" turniru.

U julu je bio šesti igrač svijeta, nadomak je Top 10 društva, a šansu da osvoji još bodova u finišu sezone tražiće na spektakularnom turniru u Beogradskoj areni, zajedno sa Frensisom Tijafoom, Stenom Vavrinkom, Tomijem Polom... Biće to zaista spektakl svjetskog tenisa. Za sada su učešće potvrdila četvorica od 20 najboljih na svijetu.

De Minor i Đoković igrali su čak tri puta ove godine, zaključno sa četvrtfinalom Vimbldona u kojem je Nole pobijedio. Prvi od ta tri meča odigran je u Australiji, na Junajted kupu, gde je pobedio De Minor. U istoj, De Minorovoj zemlji igrali su i početkom 2023, kada je Novak pobedio u osmini finala.

Izvor: FAZRY ISMAIL/EPA

Te zime, mnogi su se sjetili da se De Minor podsmijavao tome što je Novaku dozvoljeno da uđe u zemlju nakon što je 2022. u njoj lišavan slobode, pa deportovan jer se nije vakcinisao.

Kada su se stekli uslovi da Đoković uđe u zemlju i da nastupi u Australiji, De Minor je na jednoj konferenciji u društvu saigrača iz Dejvis kup reprezentacije Džejmsa Dakvorta pričao o Novakovom slučaju.

Nakon što je Dakvort kazao: "Ako je Novak ispunio kriterijume, trebalo bi mu omogućiti da dođe ovdje", na šta se De Minor burno nasmijao, uz riječi: "To je baš politički korektno... Da... Kao što je Džejms mudro pričao, prave su stvari te koje je rekao", kazao je Australijanac.

Pogledajte tu scenu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC