• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal propušta US Open?

Autor mondo.rs

Španac je izjavio da će najkasnije u subotu saopštiti da li će ove godine moći da brani titulu na grend slemu u Njujorku. Španski mediji tvrde da se nije dovoljno oporavio.

Rafael Nadal povredio je zglob ruke tokom treninga na Majorci zbog čega je odustao od nastupa u Torontu, ali i turnira u Sinsinatiju koji se igra ove nedelje.

Španac, koji je trenutno drugi na ATP listi, saopštio je da će odluku o tome da li će biti spreman da brani titulu na US Openu doneti najkasnije do subote.

"Želja mi je da igram u Njujorku i radim na tome", izjavio je Nadal pre posete lekara u Barseloni, koji treba da daju procenu o tome da li je zalečio povredu.

"Ukoliko se zglob oporavio, krenuću sa treninzima pa ću videti da li osećam bol i kako ruka reaguje, nakon čega ću i definitivno doneti odluku o nastupu na US Openu. To bi trebalo da bude konačno u petak, ili najkasnije u subotu", dodao je španski as, koji je u karijeri osvojio 14 grend slem trofeja, od kojih dva u Njujorku (2010. i prošle godine).

"Nemam baš mnogo vremena do početka turnira, ali sačekaću da vidim da li je to dovoljno ili ne", istakao je drugi teniser planete.

Uprkos tome što je Nadal odložio odluku na nekoliko dana, pojedini španski mediji objavili su da povreda ruke najboljeg španskog tenisera nije dovoljno zalečena zbog čega mu je doktor Kotoro savetovao da propusti US Open. Navodno će Nadal zvaničnu potvrdu o tome da neće putovati u Njujork saopštiti u petak.

US Open, poslednji grend slem sezone, na programu je od 25. avgusta do 8. septembra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC