• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grobari" u akciji: Pomažu Miši Tumbasu

Autor mondo.rs

Navijači Partizana najavili da će u nedelju krenuti put Bariča kako bi konkretno pomogli najpoznatijem navijaču crno-belih koji živi u nehumanim uslovima.

 "Grobari" u akciji: Pomažu Miši Tumbasu Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Miroslav Gajić ili Miša Tumbas jedan je od najpoznatijih navijača Partizana.

Pre nekoliko dana sve je iskreno pogodila vest da je napadnut u Bariču, gde živi, i da su mu nepoznati napadači naneli lakše telesne povrede.

Predsednik SD Partizan i trener košarkaša crno-belih Duško Vujošević izjavio je da mu je veoma teško zbog toga što zna da Gajić živi u nehumanim uslovima koji utiču na njegovo zdravlje. On je najavio da će Partizan nastaviti da mu pomaže na razne načine, što je činio i do sada, a i navijači crno-belih, Grobari, rešili su da priteknu u pomoć Miši Tumbasu.

Oni su pokrenuli akciju na Facebooku i najavili su da će organizovano krenuti u nedelju u Barič kako bi mu opremili trošnu kuću u kojoj stanuje.

"U nedelju ujutru u 10 časova ispred stadiona krećemo u Barič da pomognemo Miši Tumbasu. Za početak ćemo mu očistiti i okrečiti kuću. Potrebno je 2-3 ćebeta, nešto od garderobe, polikolor za krečenje (2-3 kante), glet masa, lopate, četke i grabulje, sredstva za higijenu i namirnice. Probaćemo da mu obezbedimo frižider i krevet", stoji, između ostalog, u poruci Grobara objavljenoj na Facebook stranici.

Oni su pozvali i mlađe navijače da se organizuju i dođu javnim prevozom do Bariča i pomognu kako bi se Miši Tumbasu obezbedili bolji uslovi života.

Zaista lep i human gest!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC