• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modriča dočekala evropskog šampiona

Autor mondo.ba

Čedo Pantić iz Modriče, reprezentativac Bosne i Hercegovine i član KBK Gvardija, postao je u petak juniorski šampion Evrope u kik-boksu u disciplini K-1 (kategorija do 67 kg), a kasno sinoć priređen mu je doček u rodnom gradu.

Kik bokser Čedo Pantić iz Modriče u petak je ostvario nevjerovatan uspjeh osvajanjem zlatne medalje na kadetsko-juniorskom Evropskom prvenstvu u disciplini K-1 (kategorija do 67 kilograma), koje je održano u španskom gradu San Sebastijanu.

Pantić je nastupivši za reprezentaciju BiH "pomeo" konkurenciju na prvestvu Starog kontinenta, koje je okupilo više od 1.700 takmičara iz cijele Evrope. U finalnoj borbi bio je bolji od Poljaka Vojčeka Kaznečkog i tako u rodni grad donio zlatnu medalju.

KBK GVARDIJA

"Ponosni smo. Za ovo Prvenstvo Čedo se spremao puna tri mjeseca i sada su se isplatili mukotrpni treninzi koji su trajali i po šest časova dnevno. Zahvaljujemo se Opštini, koja je finansijski pomogla njegov odlazak u Španiju", rekao je Saša Živković, jedan od trenera u Kik-boks klubu Gvardija.

Na trgu "Dr Milan Jelić" u Modriči Pantića je kasno sinoć dočekalo pedesetak prijatelja, članova rodbine i klupskih kolega, koji su uz bakljadu i pjesmu proslavili sjajan uspjeh svog sugrađanina.

"Oduševljen sam. Nisam ovo očekivao. Ne mogu riječima opisati sreću koju osjećam", rekao je Pantić po dolasku u Modriču za lokalni portal modrica053.com.

Pantić je osvajanjem evropskog zlata na najbolji mogući način završio sa nastupima u juniorskoj kategoriji, s obzirom da će se ubuduće takmičiti sa seniorima.

"Sada prelazim u seniore, a želja mi je da postanem i seniorski šampion Evrope i svijeta. Važno je da održimo što više profi mečeva, da treniramo više i jače, pa ćemo vidjeti za dalje", poručio je zlatni kik bosker iz Modriče.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC