• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak izbegao povredu, a izviždan!

Autor mondo.rs

Početak finala US Opena između dva velikana, obeležio je opasan pad Đokovića i nekorektno ponašanje pojedinaca na tribinama.


Nezgodan i bolan pad, tokom kog je Novak Đoković uspeo da izbegne možda i težu povredu i onda - zvižduci si tribina "Artur Eš" stadiona u Njujorku?!

Kiša koja je satima padala napravila je potop na najvećem teniskom stadionu na svetu, a organizatori US Opena na brzinu su to obrisali kako bi dugo čekano finale između dvojice najdominantnijih tenisera sveta počelo što pre.

Ispostavilo se da je počelo prebrzo, jer se beton nije dovoljno osušio.

Novak Đoković, u trenutku kada je servirao za 3:1 u prvom setu, doživeo je nezgodan pad u punom trku, pravo na lakat desne ruke u kojoj drži reket, ali je srećom uspeo u poslednjem trenutku da izbaci reket iz ruke i izbegne težu povredu. Iako je bilo bolno, doživeo je samo ogrebotine lakta i šake, iz kojih je brzo potekla krv, ali - iako je u tom trenutku bilo 0:15 u gemu za Rodžera Federera, Đoković nije želeo da prekida igru i traži pomoć.



Podigao se, namestio na novi servis i - bio izviždan!

U trenutku kada je bacio lopticu za početni udarac, sa tribina "Artur Eša" stigli su zvižduci nekolicine nečim nezadovoljnih!?

Bez komentara...

Loša stvar bila je to što je Đoković brzo doživeo "ribrejk", pa je Federer na kratko poveo 2:3, ali ne zadugo - kada se vratio u ritam i zaboravio na pad i bol, Đoković je ponovo oduzeo servis velikom rivalu i osvojio prvi set 6:4.

Pratite meč UŽIVO na našem portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC