• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BL Čelendžer 2015: Ungur "počistio" Brkića (FOTO)

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Rumunski teniser Adrijan Ungur veoma lako i ubjedljivo savladao Tomislava Brkića i izborio plasman među osam najboljih na 14. banjalučkom Čelendžeru, gdje su od ranije Flavio Ćipola, Rikardo Beloti, Dušan Lajović i Viktor Hanesku.

 Tomislav Brkić eliminisan u osmini finala Banjaluka Čelendžera Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rumun Adrijan Ungur imao je svoj dan i veoma lako i ubjedljivo savladao bh. tenisera Tomislava Brkića dva puta po 6:1 u osmini finala Banjaluka Čelendžera 2015.

Rumunski predstavnik tako je izborio plasman u četvrtfinale banjalučkog turnira, gdje su već Flavio Ćipola, Rikardo Beloti, Dušan Lajović, Viktor Hanesku i Jozef Kovalik.

Ungur je u oba seta rano oduzeo servis Brkiću i rutinski ih priveo kraju za ubjedljiv trijumf 6:1, 6:1.

Bosna i Hercegovina tako je ostala bez predstavnika u Banjaluci.

"Čestitam Adrijanu na veoma dobrom meču. Prilike koje sam imao, nisam iskoristio, a i on je odigrao dobro, tako da ne mogu biti zadovoljan rezultatom u Banjaluci. Nadam se da će idući turnir koji igram u Rumuniji biti mnogo bolji", izjavio je nakon meča 25-godišnji teniser iz Ljubuškog.

Protivnik Unguru u četvrtfinalu biće Slovak Jozef Kovalik, koji je na terenu 1 takođe bio siguran i slavio protiv Jaroslava Pospišila iz Slovačke 6:4, 6:1.

"Bio je ovo veoma težak meč za mene, jer se dobro poznajemo. Pospišil je iskusan igrač, a i vremenski uslovi su bili izuzetno teški. Bilo je veoma toplo, ali srećan sam što sam uspio da pobijedim. Očekuje me takođe težak meč protiv Ungura. S njim nisam nikada igrao do sada, pa ćemo vidjeti šta će biti u četvrtfinalu", poručio je Kovalik.

Srbin Miljan Zekić nije imao problema protiv Aleksisa Musjaleka iz Francuske. Nakon sigurnog prvog seta i 6:1, srpskom teniseru u drugom je bio dovoljan jedan brejk za 6:4 i konačnih 2:0 u setovima.

Srpski teniser Peđa Krstin je poražen od Argentinca Orasija Sebaljosa iako je vodio 1:0 u setovima. Na kraju trijumf Sabaljosa 4:6, 6:3 i 6:4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC