• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lajović za MONDO: Idem u finale Banjaluke!

Autori mondo.ba Autori Nemanja Babić

Dušan Lajović optimista pred polufinale "ATP čelendžera Banjaluka 2015" koje je osigurao pobjedom nad Italijanom Rikardom Benetijem.

 Dušan Lajović optimista pred polufinale "ATP čelendžera Banjaluka 2015"  Izvor: MONDO/Nemanja Babić

Srpski teniser, inače 102. na ATP listi savladao je Italijana sa 6:3, 6:3 i stekao priliku da se bori za plasman u finale, gdje ga očekuje rumunski igrač Adrijan Ungur.

"Meč sa Benetijem je bio teži nego što to rezultat govori. Dva puta po 6:3 djeluje rutinski, ali sam u oba seta bio brejk 'dole'. Dobro je što nisam ušao u treći set i šta da kažem drago mi je što sam u polufinalu", izjavio je Lajović za naš portal nakon dvoboja u banjalučkom parku "Mladen Stojanović".

Njegov naredni rival Rumun Adrijan Ungur je do polufinala došao preko Jozefa Kovalika, takođe bez izgubljenog seta - bilo je 6:3, 6:1.

"Sigurno je riječ o veoma nezgodnom igraču. Igra odlično jednoručni bekend, kao i ja. Ali, mislim da će biti dobar dvoboj i da ću ja da pobijedim", podvukao je Lajović.

Susret između Srbina i Rumuna na rasporedu je u subotu s početkom u 10 časova na terenima Teniskog kluba "Mladost" u Banjaluci.

ATP čelendžer u Banjaluci, koji je podržala kompanija m:tel ima nagradni fond od 64.000 evra plus "hospitaliti", a pobjedniku u singl konkurenciji pripašće 9.200 evra i 100 ATP bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC