• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

m:tel iznenađenja u finalu Banjaluka Čelendžera

Autor mondo.ba

Kompanija m:tel pripremila je brojna iznenađenja za posjetioce u završnici ATP turnira "Banjaluka Čelendžer 2015" u nedjelju, 20. septembra na terenima Teniskog kluba Mladost u parku "Mladen Stojanović".

U finalnom dijelu takmičenja teniskog turnira ATP Čelendžer "Banjaluka 2015", koje će biti održano u nedjelju, 20. septembra na terenima Teniskog kluba Mladost u parku "Mladen Stojanović", kompanija m:tel će nastaviti sa organizovanjem pratećih zabavnih sadržaja kako za odrasle tako i za najmlađe posjetioce ovog turnira.

Naročito zanimljivo biće na samom kraju takmičenja kada će m:tel najsrećnije gledaoce finalnog meča obradovati pametnim telefonima.

Kompanija m:tel obezbijedila je i uslugu direktnog pristupa internetu velikim brzinama čime je omogućen livestream, direktni prenos teniskih mečeva putem interneta.

Posjetioci turnira imaće priliku da subotu i nedjelju, od 12 do 15 časova, u prijatnom ambijentu mobilnog m:tel-ovog promotivnog mjesta uživaju u brojnim promocijama i informišu se o detaljima Open ponude, kao i najnovijim modelima telefona sve traženijeg Huawei brenda. Dok će najmlađi uživati u nevjerovatnim kreacijama vještog i maštovitog mađioničara.

Da podsjetimo, glavni turnir ATP Challenger "Banjaluka 2015" počeo je 14. septembra. Turnir je međunarodnog karaktera, s nagradnim fondom od 64.000 evra plus hospitaliti, a pobjedniku u singl konkurenciji pripašće 9.200 evra i 100 ATP bodova.

Organizator zadržava pravo odgađanja održavanja finalnog dijela takmičenja u slučaju pogoršanja vremenskih prilika, a o novom datumu održavanja posjetioci turnira će biti na vrijeme obaviješteni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC