• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Modričanin na čelu Balkanske asocijacije!

Autor mondo.ba

Na Generalnoj skupštini Balkanske odbojkaške asocijacije (BVA), koja je održana u danas u Solunu, za predsjednika Balkanske odbojkaške asocijacije izabran je Milutin Popović, predsjednik Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine.

Milutin Popović iz Modriče, inače predsjednik Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine, izabran je za prvog čovjeka Balkanske odbojkaške asocijacije (BVA), dok je za potpredsjednika imenovan Cvetko Pajković, predsjednik OS Crne Gore, odlučeno je danas na Generalnoj skupštini BVA održanoj u Solunu.

Za novog generalnog sekretara BVA izabrana je Nilufer Šimonski, iz Odbojkaškog saveza Turske, a Draženko Haračić, generalni sekretar Odbojkaškog saveza BiH, novi je član Tehničke komisije BVA.

Tokom održavanja 17. Generalne skupštine BVA, usvojeni su godišnji izvještaji o radu i aktivnostima za 2015. godinu, odlučeno je o organizaciji takmičenja i festivala odbojke u 2016. godini i usvojen je finansijski izvještaj za 2015. godinu.

"Ova dužnost je prije svega priznanje Odbojkaškom savezu BiH, pa i meni lično. Nisu to posebno velike lične obaveze, iako BVA u narednoj godini ima velike aktivnosti koje su utvrđene za ovom zasjedanju. Na tome će posebno biti angažovana Tehnička komisija i generalni sekretar BVA", rekao je novoizabrani predsjednik Milutin Popović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC