• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Modriča karate centar Balkana"

Autor mondo.ba

Karate savez WKF Republike Srpske i Klub borilačkih sportova Modriča predstojećeg vikenda organizuje Otvoreno prvenstva Balkana.

 Karate: Otvoreno prvenstvo Balkana u Modriči Izvor: MONDO/Slađan Jeremić
Izvor: MONDO/Slađan Jeremić

  Generalni sekretar Karate saveza WKF Republike Srpske, Dragan Živković naglasio je u petak da je sve spremno za početak takmičenja iako je "bilo problema" u organizaciji.

"Imali smo problema oko smještaja, ali zahvaljujući rukovodstvu Modriče, sve će biti lakše. Imamo takmičare svih zemalja Balkana, ako izuzmemo Albaniju, te još jedan broj država gostiju. Više od 400 takmičara če učestvovati", rekao je Živković.

Predsjednik WKF Svjetske karate federacije Liviju Krisan bio je prijatno iznenađen ljepotama Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.Poželio je da uz dobru organizaciju i uspješno takmičenje bude spojeno "ugodno s korisnim".

"Nadam se da će modrička smotra borilačkih vještina da pospiješi afirmaciju karatea i da će čvršće da poveže zemlje i narode iz kojih dolaze takmičari", rekao je Krisan, inače veliki autoritet svjetskog karatea.

Dodao je takođe i da vjeruje da će Otvoreno balkansko prvenstvo, doprinijeti i razvoju na drugim poljima poput prvenstveno turizma.

Podršku međunarodnoj manifestaciji dala je i opština Modriča, čiji je načelnik Mladen Krekić upriličio prijem za čelnike Svjetske karate federacije i organizatore. Tom prilikom je istakao da će Modriča za vikend biti centar Balkana zahvaljujući karateu.

"Uz sportski dio, mi ćemo takmičarima pokazati prirodne ljepote ovih prostora, ali i naše gostoprimstvo, pa i kvalitetnu ishranu, uslugu. Događaj vrijedan svakog poštovanja", dodao je Krekić.

Na prvenstvu će učestvovati više od 100 takmičara iz Poljske, Grčke, Rumunije, Hrvatske, Crne Gore,Srbije, Mađarske, Egipta, Češke, Slovenije, Bugarske i domaćina Bosne i Hercegovine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC