• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako Novak igra US Open - onda se oseća dobro!"

Autor mondo.rs

Novaka Đokovića muči zglob, a njegov glavni protivnik za titulu na US Openu Endi Marej poručuje da ga preterano ne zanimaju njegove povrede. Veruje da ako nastupi na US Openu - to znači da nema problem.

Mnogo se priča o povredi Novaka Đokovića pred početak poslednjeg grend slema sezone.

Najbolji teniser sveta na US Openu brani titulu, ali upozorava da se ne oseća savršeno, pošto ga muči levi ručni zglob. Taj problem je aktuelan skoro četiri nedelje, a uticao je i na slabiju partiju na Olimpijskim igrama, a potom i na povlačenje sa jedinog Mastersa koji nije "pokorio" - Sinsinatija.

Rafael Nadal već nekoliko godina nije na svom prepoznatljivom nivou i malo-malo pojavi se neki novi problem sa povredama, a Rodžer Federer će zbog povreda propustiti sve mečeve u ovoj sezoni.


Jedino se čini da je Endi Marej "potpuno zdrav". Evo šta on kaže o tome...

"Da budem iskren Novak i Rafa nisu u mojoj polovini žreba. To što oni imaju probleme sa zglobovima ne utiče na moj pohod ka finalu jer svakako ne bih morao da igram sa njima pre toga. Mislim da je Rafa pokazao da koliko je fit u Riju. Igrao je mnogo tenisa. I u dublu i u singlu", poručio je Endi Marej pred početak turnira.

Potom je govorio o Novakovom problemu.

"Novak je propustio Sinsinati, ali je pre nekoliko nedelja igrao u Kanadi. Odigrao je dovoljno mečeva. Pitanje je samo da li se oporavio, a to ćemo videti kada zaigra. Ako bude igrao ovde onda to znači da se oseća prilično dobro", kazao je Endi koji juriša na svoj drugi US Open.



Mnogi američki mediji, ali i teniski analitičari poput Matsa Vilandera, smatraju da je iz tog razloga Endi Marej veliki favorit za osvajanje US Opena, ali on kao da ne želi tu ulogu pre početka turnira.

"Ne mislim da je tako. I ja sam imao dugo leto... Moje telo nije 'sveže', a nije ni savršeno. Igrao sam mnogo teniskih mečeva u toku ove sezone", objasnio je on.

Novak svoj prvi meč na turniru igra u noći između ponedeljka i utorka od 1 čas po našem vremenu protiv Jiržija Janovica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC