• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viktorov preokret za pamćenje!

Autor mondo.rs

Usponi, padovi, ples po rubu poraza, pa veliki obrt i još veći trijumf srpskog tenisera. Moldavac Albot pao je u taj-brejku, posle četiri i po sata!


Kakav dan srpskih tenisera!

Nakon što je Janko Tipsarević ostvario najveću pobedu od povratka na teren, Viktor Troicki odigrao je iscrpljujući duel protiv Moldavca Radua Albota (96. na svetu) i ostvario trijumf za pamćenje - u pet setova!

Albot je bolje otvorio meč, poveo 2:0 u setovima, ali je Srbin ostao miran, uzvratio i ipak trijumfovao u taj-brejku sat i 23 minuta dugog petog seta!

Vodio je Viktor 4:2 u petom setu i imao servis, ali večeras jednostavno ništa nije moglo na lakši način. Moldavac je uzvratio, odbranio dve meč lopte našeg tenisera, pa se potom izborio za taj-brejk i u njemu poveo 3:0.

Međutim, Srbin se nije predavao!

Kranjim naporom, Troicki je izjednačio na 4:4, ostao miran pri vođstvu Albota 5:4, oduzeo mu servis, pa zadao poslednji udarac, za konačni trijumf, posle ČETIRI sata i 27 minuta igre!

TROICKI - ALBOT 3:2 (5:7, 3:6, 6:4, 6:4, 7:6)

Viktorov rival u sledećem meču biće domaći predstavnik Džared Donaldson (20 godina), koji je u prvom kolu iznenadio Belgijanca Davida Gofana, 12. nosioca.

Nadamo se da će samopouzdanje iz ovog duela dati dodatni vetar u leđa borbenom srpskom teniseru, koji će biti TREĆI predstavnik naše zemlje u drugom kolu, nakon trijumfa Đokovića i Tipsarevića.

Bravo Viktore, bravo momci!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC