• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bl Čelendžer: Zebaljos prvi nosilac. Janku poziv

Autor mondo.ba

Argentinski teniser Horasijo Zebaljos, biće prvi nosilac na ATP Čelendžer turniru Banjaluka 2016.

 Argentinski teniser Horasijo Zebaljos, biće prvi nosilac na ATP Čelendžer turniru Banjaluka 2016. Izvor: MONDO/Nemanja Babić

Argentinac Horasijo Zebaljos, biće prvi nosilac na ATP Čelendžer turniru Banjaluka 2016 saopštili su organizatori TK Mladost. 

Zebaljos je trenutno na 70. mjestu ATP liste. Njegov sunarodnik Karlos Berlok, koji je 75. na listi i Aljaž Bedene iz Slovenije, koji igra za Veliku Britaniju,  su još u Top 100 igrača na turniru.

" U glavnom turniru sad, po preliminarnoj listi, imamo 18 igrača od 22 koji su igrali Gren slemove ove godine. To je zaista jedan podatak koji govori o tome u šta je izrastao teniski čelendžer u Banjaluci. Imamo 12 tenisera sa ovogodišnjeg US opena, koji još traje, a imamo pet igrača sa US opena u glavnom turniru", rekao je predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske Draško Milinović.

Organizator turnira, teniski klub „Mladost“ poslao je poziv Janku Tipisareviću da učestvuje na turniru, a da li će doći zavisi od njegovih planova i zdravstvenog stanja.

" Јanko Tipsarević, što se tiče TK "Mladost", ima uvijek otvoren poziv da nastupi na našem turniru. Sad zavisi sve od njegovih planova, a bilo bi mi zaista drago da se pojavi u Banjaluci", naglasio je Milan Radaković, direktor turnira.

Nagradni fond turnira je 65.000 evra plus hospitaliti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC