• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO TIKET: Na goste, pa da se gostimo!

Autor mondo.ba

Ove subote donosimo vam nekoliko fudbalskih prijedloga. Sportska redakcija MONDO portala odlučila se za šest mečeva, a na četiri od njih tipovali smo na goste. Zašto? Pročitajte, pa nam recite da li se slažete ili ne. I zašto.

MONDO TIKET se vratio!

Kladioničarska pauza je iza nas, a sportska redakcija MONDO portala, uz vašu pomoć, naravno, pokušaće da ovog vikenda zabavljajući se ponešto i zaradi.

Stoga smo se odlučili na šest fudbalskih mečeva, u kojima prognoziramo da će više uspješnosti imati gosti. Neki parovi su i "škakljivi", tako da vama ostavljamo izbor koje od njih ćete uvrstiti na svoj tiket, nadamo se dobitni.

Ukupna kvota na šest mečeva je oko 35.

Španska Primera

13:00 Sporting - Sevilja 2 (1.90)

Sevilja ima dobru priliku da u Hihonu nastavi potjeru za liderom Real Madridom. Ekipa Sportinga očajno igra ove sezone, zabilježila je samo dvije pobjede u devet kola (istina obje na domaćem terenu), dok je Sevilja u naletu i slavila je na prethodnih pet mečeva u svim takičenjima. Naredne srijede Sevilja će u Ligi šampiona dočekati zagrebački Dinamo, koji je u prošlom kolu porazila u glavnom gradu Hrvatske, pa ne vjerujemo da će se mnogo čuvati za ovaj duel, što znači da bi u Hihonu trebalo da nastupe u najjačem sastavu i zabilježe novi trijumf.

Premijer liga BiH

14:00 Olimpik - Zrinjski 2 (1.40)

Zrinjski je u duelu sa Olimpikom apsolutni favorit. Mostarci su ove sezone pokazali najviše u Premijer ligi BiH i na dobrom su putu da odbrane titulu osvojenu prošle sezone. S druge strane Olimpik je u velikim finansijskim problemima, najavljivan je čak i stečaj, tako da najmlađi sarajevski premijerligaš teško može da se suprotstavi četi Vinka Marinovića. Sve osim sigurne pobjede gostiju predstavljalo bi pravu senzaciju.

14:30 Radnik - Krupa X (3.20)

Radnik, a posebno Krupa, najprijatnija su iznenađenja ovogodišnjeg prvenstva BiH. Ekipe koje zauzimaju drugu i treću poziciju u derbiju kola jurišaće na trijumf. Prema našem mišljenju, remi je najrealniji ishod ovog susreta, s kojim bi oba rivala bili zadovoljni. I u prvom meču odigranom u Krupi na Vrbasu nije bilo pobjednika (2:2), a vjerujemo da će slično biti i danas.

Njemačka Bundesliga

15:30 Augzburg - Bajern Minhen 2 (1.35)

Augzburg i Bajern iz Minhena u tri dana odigraće dva susreta. Bavarci su u Kupu bili uspješni i slavili 3:1 na svom stadionu, uz dva promašena jedanaesterca. Mnogo bitniji duel igra se danas u Bundesligi, ali je domaćin ovaj put Augzburg. Tim Karla Ančelotija favorit je, ne bi smio da razočara, ali je Augzburg u prethodnim mečevima pokazao da može biti tvrd orah, pa preporučujemo i opciju tri i više pogodaka.

Engleska Premijer liga

16:00 VBA - Mančester siti 2 (1.60)

Lider engleske Premijer lige u blagoj je rezultatskoj krizi. Već šest utakmica u svim takmičenjima ne zna za trijumf, a idealna prilika za prekid crne serije je gostovanje Vest Bromvič Albionu, ekipi koja je u donjem dijelu tabele. VBA je u prethodna četiri meča tri puta remizirao, te jednom izgubio od Liverpula, ali je tradicija apsolutno na strani "građana", koji su posljednjih devet međusobnih susreta sa VBA riješili u svoju korist.

Italijanska Serija A

20:45 Juventus - Napoli 1 (1.90)

Derbi kola u Italiji igra se u Torinu, gdje lider Juventus dočekuje jednog od glavnih konkurenata za "skudeto" - Napoli. Aktuelni šampion ovaj meč dočekuje kao favorit, ali s obzirom da ga već u srijedu očekuje bitan meč sa Lionom u Ligi šampiona, sigurno će misliti i na ovaj duel. Ipak, ove sezone "stara dama" ponovo je neprikosnovena u domaćem prvenstvu. Ima svih pet pobjeda na svom stadionu, posljednjih šest mečeva protiv Napolitanaca riješila je u svoju korist i vjerujemo da će ta tradicija i večeras biti nastavljena.

Imate neki prijedlog, sugestiju, kritiku? Pišite nam, komentarišite...

SREĆNO!

Pratite MONDO SPORT i na Facebooku, Twitteru ili Instagramu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC