• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ludnica" u Skoplju: Stigli prvaci Evrope (VIDEO)

Autor mondo.rs

Nekoliko hiljada navijača dočekalo je rukometaše Vardara na centralnom trgu u Skoplju, posle povratka iz Kelna gde su osvojili titulu šampiona Evrope.

Šampioni su stigli kući!

Rukometaši Vardara, novi šampioni Evrope, doputovali su u Makedoniju.

Pre ulaska na centralni gradski trg u Skoplju, rukometaši su prošli kroz trijumfalnu kapiju "Porta Makedonija", a potom su na Trgu Makedonija dočekani ovacijama.

Evropski rukometni šampioni su u 11.15 časova sleteli na skopski aerodrom "Aleksandar Veliki", odakle su do centra grada stigli otvorenim turističkim autobusom u bojama kluba na kojima je pisalo "Šampioni", a uz put su ih na prilazu gradu pozdravljali brojni građani okupljeni oko autuputa i po mostovima.

Šampioni
Izvor: YouTube


Rukometaši su istakli da je njihova pobeda na u Ligi šampina rezultat timskog rada i međusobnog prijateljstva.

Tokom priprema za doček rukometaša na Trgu Makedonije desio se se manji incident, kada je u blizini bine za doček kamion prednjim točkovima propao kroz zemlju, odnosno šaht "parterne fontane".

"Ovo je sve normalno. Ovo je sve normalno", rekao je za medije srpski rukometaš Mijajlo Marsenić tokom vožne autobusom na pitanje kako mu izgleda doček oduševljenih građana.

Trofej je iz aviona izneo srpski rukometaš Ilija Abutović.

"Ovo smo čekali nekoliko godina, osećaj ne neverovatan. Bilo je teško, imali smo moćne protovnike, kao što su Barselona i PSŽ, ali smo zaslužili trofej. Vardar ima veliko srce", rekao je vidno uzbuđen Abutović.

Organizator igre Vardara Luka Cindrić je ocenio da osvojena titula evropskog šampiona predstavlja orgroman uspeh za rukomet i sport u Makedoniji.

Vardar
Izvor: YouTube



Na aerodromu su rukometaše, zajedno sa građanima, dočekali predsednik rukometne federacije Makedonije Živko Mukaetov, gradonačelnik Skoplja Koce Trajanovski i direktor Agencije za sport i mlade Marjan Spaseski.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC