• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pezer: Iz inata sam ostvario cilj!

Autori mondo.ba Autori SRNA

Novi rekorder Bosne i Hercegovine u bacanju kugle Mesud Pezer, član Atletskog kluba Zenica, rekao je da se osjeća najbolje do sada u svojoj karijeri jer je ostvario svoj cilj - baciti kuglu više od 21 metar.

  Pezer je u subotu na Atletskom mitingu u Sokocu bacio kuglu 21.40 metara, što je puno više od dosadašnjeg rekorda 21.11 metara koji je 33 godine bio u vlasništvu Zlatana Saračevića.

Atletski reprezentativac BiH je dodao da zamjera nadležnim institucijama što nije mogao otići na pripreme u Švedsku, zbog Šengena.

"Zbog Šengena i nisam mogao da idem u Švedsku da treniram i da se sa svojim trenerom pripremam za Svjetsko prvenstvo u Londonu, ali taj neki inat je u meni proradio i pokazao sam da sam veliki sportista i čovjek, da sam postigao vrhunski rezultat nakon mukotrpnog rada i treniranja", rekao je Pezer novinarima na Sokocu.

Pezer je bio u dilemi da li da učestvuje na 17. Atletskom mitingu u Sokocu, ali je na kraju pobijedila nada da će biti najbolji i došao je na stadion "Bara", gdje su, kako kaže, uslovi, organizacija i ukupna atmosfera bili idealni, što je uticalo na njegov vrhunski rezultat.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC