• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Važne novosti iz RK Borac m:tel

Autor mondo.ba

Rukometni klub Borac m:tel pred novu sezone je obavijestio javnost da je pripremio brojne novine za sve vjerne navijače, sponzore, prijatelje kluba i novinare u predstojećoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 RK Borac m:tel saopštenje za javnosti pred sezonu 2017/18 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"Velikan iz Gospodske" je u saopštenju naveo da će u predstojećoj sezoni navijači moći da kupe sezonske i zlatne karte sa brojim pogodnostima, dok će "sedma sila" imati posebne press karte.

POVEZANE VIJESTI

SEZONSKE KARTE

Kupovinom ove karte, po cijeni od 70 KM, svi naši navijači imaće besplatan ulaz na sve utakmice koje RK Borac m:tel ove sezone bude igrao na domaćem terenu.

Svaka sezonska karta imaće bar kod, na osnovu kojeg ćemo voditi evidenciju o redovnosti dolaska na utakmice. Najvjerniji navijači, vlasnici sezonske karte, na kraju sezone biće adekvatno nagrađeni.

Takođe, vlasnici ove karte ostvariće popust na kupovinu kod sponzora i prijatelja RK Borac m:tel u iznosu od 10 do 20 odsto (prodavnice sportske opreme, knjižare, zdravstvene ustanove…), o čemu će biti blagorevemno i adekvatno informisani na našem sajtu i fb stranici.

Za sve koji sezonsku kartu kupe do 8. septembra, moći će je dobiti po akcijskoj cijeni od 50 KM.

ZLATNE KARTE

Kao i kupovinom sezonske karte, vlasnici zlatne karte moći će besplatno da uđu na sve utakmice koje RK Borac m:tel u narednoj sezoni bude igrao kao domaćin.

Osim toga, vlasnici ove karte, koja će koštati 300 KM, imaće i brojne druge pogodnosti. Između ostalog, kako bi izbjegli gužvu na ulazu u dvoranu, vlasnici zlatne karte ulaziće na poseban ulaz, imaće pristup VIP salonu, u kojem ćemo besplatno služiti hranu i piće, a gdje će se moći družiti i sa ostalim sponzorima i vlasnicima zlatne karte. I vlasnicima ove karte omogućićemo popust pri kupovini u objektima naših sponzora i prijatelja Kluba.

PRESS KARTE

Od ove sezone posebnu pažnju vodićemo o predstavnicima medija. S obzirom na to, pripremljene su i posebne PRESS karte za novinare, za koje smo, osim besplatnog ulaza, predvidjeli i brojne pogodnosti. Karte će biti izdavane na zahtjev redakcija.

Napominjemo, od sljedeće takmičarske sezone, ulaznica za utakmice RK Borac m:tel koštaće 5 KM, a djeca do 12 godina i penzioneri moći će besplatno da uđu.

Zbog izrade softvera za praćenje/skenranje kartica, početak prodaje sezonskih i zlatnih karata će biti prolongiran za 21. avgust.

Tagovi

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zlatna karta

Ako kupim zlatnu kartu,šta nudite od ića i pića?

Klovnovi

Koliko bi kostalo slikanje sa Brankovicem i Umicevicem?

NAVALI NARODE

Veću glupost nisam čuo.Čuj zlatne karte,hrana i piće na sportskoj utakmici.Pa to je umotvorina glavonje i šustera garant.

SUPER

@NAVALI NARODE Donijećemo i koju flašu "žeste" od kuće.Valjda će pomenuti dvojac obezbijediti da se nešto stavi u "kljun".

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC