• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milosavljević: Odlično u odbrani, lošije u napadu

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Trener Konjuha Žikica milosavljević ocijenio je da je duel sa Borcem opravdao epitet derbija i pohvalio svoje igrače za odličnu odbranu i borbenost uprkos zgusnutom rasporedu.

 Trener RK Konjuh Žikica Milosavljević derbi protiv RK Borac opravdao očekivanja Izvor: MN PRESS

Konjuh je u subotu uveče u derbiju devetog kola savladao ekipu Borca m:tel 20:19, poslije uzbudljivih 60 minuta i neizvjesne završnice.

Nakon trijumfa nad Borce trener konjuha u izjavi za MONDO apostrofirao je dobru odbranu svoje ekipe, ali i protivničke i ocijenio da je viđen dobar rukomet.

 "Utakmica je bila dobra i opravdala je epitet derbija, međutim, bila je jako teška. Borac je bio pomalo oslabljen, igrali su bez golmana Ljubišića koji je jedan od njihovih najjačih aduta. Viđene su jake odbrane na jednoj i drugoj strani, vidjeli smo veliki trud obostrani, a na kraju smo mi stigli do pobjede. Odbranili smo se u posljednjem minutu i čak imali 20 sekundi da privedemo utakmicu kraju. Derbi je bio jako borben, sa puno startova, dobrih odbrana, moja ekipa je igrala dobru odbranu, ali i Borac. Samo 39 golova ukupno govori  o dobroj odbrani na obje strane, međutim napad je bio slabiji i to je jedna segment igre na kojem ćemo morati ozbiljno da poradimo dok nam se ne vrati desni bek Brkić, on je ljevoruk, a sada moramo da igramo sa dešnjakom pa imamo problema u napadu“, rekao je Milosavljević.

On je pohvalio svoju ekipu zbog odličnog zalaganja uprkos ubitačnom tempu usljed igranja dvomeča EHF Čelendž kupa i zaostale utakmcie sa Derventom u srijedu.

"Uspjeli smo da prevaziđemo i tu činjenicu da smo imali ubitačan tempo. Ovo je naša četvrta utakmica u osam dana, imali smo utakmice u Izraelu u petak i subotu, pa u srijedu sa Derventom i danas sa Borcem. To je stvarno zgusnut raspored, međutim, moji momci su se fenomenalno borili, dosta trčali, ginuli za svaku loptu, vraćali se nazad i zaista u tom smislu je epitet derbija potpuno opravdan“, istakao je za MONDO Milosavljević, koji je na kraju nagradio svoju ekipu.

"Momci su zaslužili dva dana odmora, tako da se vidimo tek u utorak. Stvarno im je potreban odmor i od fizičkih napora i psihički imentalno da se odmore od ove posljednje četiri utakmice“, dodao je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC