• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Harmandić: Momci nisu zaboravili igrati rukomet

Autor mondo.ba

"Jedini zadatak koji imam je da malo probudim ekipu i trznem je iz letargije u koju smo svi zajedno upali, posebno nakon ovog posljednjeg poraza, koji je bio totalno nepotreban i poremetio naše planove", rekao je Adnan Harmandić.

Rukometaši Bosne Centrotrans prošli vikend su ostali bez bodova, iako su dugo imali vođstvo u Istočnom Sarajevu protiv Slavije.

U nedjelju je Upravni odbor postigao dogovor o nenastavljanju saradnje sa trenerom Draganom Zovkom i njegovim stručnim štabom, a ekipu je privremeno preuzeo kapiten Adnan Harmandić, koji je uoči sutrašnjeg meča protiv Kaknja na domaćem terenu rekao da mu nije problem što je on preuzeo ekipu.

"Ispalo je kako je ispalo, malo se situacija promijenila u ovih nekoliko dana, ostali smo bez kompletnog stručnog štaba. Za mene nije neki šok, zato što jedini zadatak koji imam je da malo probudim ekipu i trznem je iz letargije u koju smo svi zajedno upali, posebno nakon ovog posljednjeg poraza, koji je bio totalno nepotreban i poremetio naše planove. Ostala nam je još ta utakmica protiv Kaknja, gdje je sve osim pobjede ravno katastrofi. Mislim da su momci shvatili ozbiljnost situacije. Najbitnije je da dočekamo tu utakmicu svi zdravi", rekao je Harmandić i dodao:

"U suštini poslije ovakvih situacija, dođe neki šok, nadam se da će biti pozitivan. Momci nisu zaboravili igrati rukomet, samo ih treba ubijediti da rade ono najbolje što mogu, da svako odradi svoj zadatak i to će nas dovesti do cilja."

Kapiten i trener Visočana pozvao je i publiku da još jednom napuni dvoranu Mladost.

"Znam da možda na neki način nismo zaslužili podršku i da smo dosta kiksali u posljednje vrijeme, ali nadam se da će nam navijači dati podršku, koja je bila dosad i koja je bila fantastična, jer ne radi se samo o ovoj utakmici, nego o cijelom jednom projektu, koji je ispred nas. Ovoj i narednim sezonama koje dolaze. Treba da podrže ove mlade momke, da zajedno slavimo pobjedu i okončamo polusezonu", poručio je Harmandić.

Meč 12. kola Premijer lige BiH između RK Bosna Visoko i RK Kakanj igra se sutra (srijeda) u 19 časova u KSC Mladost u Visokom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC