• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Triler u "Boriku" pripao Borcu m:tel!

Autor mondo.ba

Banjalučani su trijumfom protiv Vogošće izborili "fajnal-for" Kupa Bosne i Hercegovine.

 Triler u Boriku: Borac u polufinalu Kupa BiH! Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučki Borac m:tel izborio je plasman na završni turnir Kupa Bosne i Hercegovine!

U prvom dvoboju prije 15 dana u Vogošći rezultat je bio neriješen (25:25), da bi u srijedu uveče Banjalučani nadigrali goste pred oko 1.000 gledalaca u dvorani "Borik" i zasluženo stigli među četiri najbolja tima.

Borac m:tel - Vogošća 28:26 (15:11)

Crveno-plavi tim Bojana Unčanina je u prvih 30 minuta odigrao odlično i stekao četiri gola prednosti (15:11), a ponajviše zahvaljujući golmanu Adnanu Šabanoviću, Vogošća na odmor nije otišla i sa većim "minusom".

Međutim, u nastavku je domaćin pao u igri i imao mnogo praznih minuta u napadu u kojem je promašivao "zicere", pa su gosti iz sarajevskog predgrađa potpuno preokrenuli rezultat i poveli tri minuta do kraja - 25:26.

"Pamtiće nas banjalučka publika"

Mogli su izabranici Danijela Riđića da stignu i do "plus dva" u završnici ali je fantastičnom reakcijom Bojana Ljubišića, koji je istrčavanjem prekinuo kontranapad, omogućio Borcu da ponovo dođe do egala.

To je i učinio kapiten Đorđe Ćelić, da bi ponovo Ljubišić panterskom odbranom pružio priliku Banjalučanima i za vođstvo koju nije propustio Marko Ćeranić.

U igri nerava, Vogošćani su malo i požurili, što je ponovo golman crveno-plavih odbranio, a u nastavku akcije je pobjedu "ovjerio" Srđan Mijatović za konačnih 28:26.

Mijatović je bio i najefikasniji u ekipi Borca sa pet golova, koliko je uknjižio i Dejan Unčanin, dok su po dva manje postigli Haris Buljina, Marko Ćeranić, Miloš Nježić, Goran Daničić i Đorđe Ćelić.

Kod gostiju iz Vogošće, trojac (Ibro Jelačić, Almir Osmanhodžić i Benjamin Čičkušić) po pet puta su tresli mrežu Banjalučana.

Borac m:tel: Beširević, Stošljević, Unčanin 5, Đurđević 1, Hercegovac, Daničić 3, Mijatović 5, Ljubišić, Subotić, Nježić 3, Lukić 1, Knežević 1, Ćelić 3, Buljina 3, Ćeranić 3, Jovanović 3.

Vogošća Poljine Hills: Delalić, Čorbo 1, Kadrić 4, Kovač 1, Džubur 1, Rujanec, haseljić, Šabanović, Halilović, Smajilbegović, Jelačić 5, Zahirović 3, Osmanhodžić 5, Bosić 1, Stojanović 1, Čičkušić 5.

KUP BIH - ČETVRTFINALE, 

Vogošća - Borac m:tel28:26, prvi meč 25:25
Zrinjski - Izviđač 33:3124:22
Kakanj - Konjuh29:27,28:42
Gračanica  - Bosna (V)16:21, 25:23

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC