• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković na US Openu: Mađar, zemljaci, pa Federer?

Autor mondo.rs

Obavljen žrijeb za posljednji gren slem u sezoni.

Posljednji gren slem sezone, US Open, počinje u ponedjeljak i trajeće do 9. septembra.

Najbolji srpski teniser i jedan od favorita za trofej, Novak Đoković, u prvom kolu sastaće se sa Mađarom Martonom Fučovičem, 40. igračem svijeta, protiv kojeg dosad nije igrao.

Rivali bi, potom, mogli da mu budu zemljaci Viktor Troicki u drugom kolu i Laslo Đere u trećem, a onda potencijalno slijedi "finale prije finala" i duel sa Rodžerom Federerom već u četvrtfinalu.

Da bi sve ovo ispalo baš tako, potrebno je da Troicki savlada domaćeg igrača Tenisa Sandgrena, da Đere bude uspješniji prvo od Leonarda Majera, a potom i favorizovanog Rišara Gaskea.

Federer u prvom kolu igra protiv Japanca Jošihite Nišiokua, pa ako prođe ide na Bonou Peroa ili jednog od kvalifikanata.

Rafael Nadal će već na startu imati veliki ispit, pošto se sastaje sa zemljakom Davidom Fererom. Potom bi mogao na Kajla Edmunda, kao i na Kevina Andersona, kojeg je pobijedio u prošlogodišnjem finalu.

Žrijebom ne može da bude zadovoljan i Endi Marej, koji nema težak zadatak na startu, jer igra protiv Australijanca Džejmsa Dakvorta, ali bi potom mogao na Felisijana Lopeza ili Fernanda Verdaska, pa na Huana Martina del Potra.

Pored pomenute trojice srpskih tenisera, Dušan Lajović počinje protiv Damira Džumhura, a Filip Krajinović protiv Metjua Ebdena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC