• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Fučovič i ja goli u ledu...

Autor mondo.rs

Najbolji srpski teniser objasnio kako je teškom mukom uspeo da se izbori sa vrućinom u prvom kolu US Opena. Otkrio da je ledena kupka posle trećeg seta bila pun pogodak, i veoma zanimljiva!

Novak Đoković sa uspehom je prebrodio prvu prepreku na US Openu. Savladao je Martona Fučoviča u četiri seta (6:3, 3:6, 6:4, 6:0), ali uz mnogo muke.

Srpski teniser je imao dosta problema tokom meča. Mučio ga je stomak, a najveći problem predstavljala je ekstremna vrućina. Nna terenu je izmereno više od 40 stepeni Celzijusa, a Đokovića je čak pregledao i kardiolog tokom meča.

"Zaista je bilo mnogo teško i obojica smo se mučili na terenu. Nismo bili jedini, jer je u muškom delu žreba bilo gotovo deset predaja. Uslovi su bili brutalni, ali tako je kako je, i morate da nađete način da se izborite sa tim", rekao je Novak posle pobede.

Zbog ekstremnih vrućina u Njujorku, organizatori US Opena odlučili su da igračima dozvole pauzu od 10 minuta posle trećeg seta.

Đoković je otkrio da mu je taj predah veoma prijao i zahvalio čelnicima US Opena što su omogućili teniserima da predahnu.

"Desetominutna pauza bila je nešto vrlo dragoceno, što nam je, očigledno, veoma prijalo. To je bilo prvi put i drago mi je što je dozvoljena. Obojici nam je bila potrebna", naveo je Đoković i zatim detaljno objasnio kako je proteklo desetominutno osveženje.

"Bilo je zabavno, jer smo Marton i ja imali ledene kupke u kadama jedan pored drugog. Bili smo goli u tim ledenim kupkama i, da znate, da je osećaj bio fenomenalan", otkrio je Đoković.

On je rekao da je ta pauza bila pomalo čudna.

"Borite se sa nekim dva i po sata, a onda uđete u svlačionicu, a meč nije završen, i zajedno ste goli u ledenoj kupki. Moram da kažem da je to bio zaista veličanstven osećaj", uz osmeh je poručio Đoković, koji će se u drugoj rundi US Opena sastati sa Tenisom Sandgrenom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC