• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meridianov Specijal o Zvezdi ostavlja bez daha

Autor mondo.ba

Meridian je spremio jedinstveni i nevjerovatni Zvezda - Liga šampiona specijal, sa više od 300 igara!

Stotine kombinacija čeka prave ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu i ovakvu ponudu sigurno nećeš naći nigdje drugo, osim u Meridianu.

Koliko će Zvezda tačno dati golova u grupi, koje će mjesto da zauzme, da li će igrati u finalu i hoće li ponovo biti na krovu Evrope... Ponudu za sve to i mnogo, mnogo više naći ćeš u fenomenalnom Specijalu!

Za sada, odabraćemo 10 singlova uz koje možeš da ispratiš Zvezdinu evrospku avanturu i uz koje možeš da budeš dio fudbalske euforije.

DA SE PONOVI BARI- KVOTA 1991
Za magični Bari 1991. nas vezuju najljepše uspomene, a mlađi su sigurno slušali priče o Kobri, Robiju, Deju i Mihi. Sada je došao novi istorijski trenutak da Crvena Zvezda opet bude u odabranom društvu. Svima nam je potrebna sreća, a Zvezdi najviše! Meridian joj zato poklanja taliju u vidu simbolične KVOTE 1991. Treba probati, bar zbog uroka!

ČISTA PETICA
Zvezda je 1991. godine u finalu, u penal seriji, dala svih pet golova. Da Zvezda u grupi postigne 5 i više pogodaka, kvota je 5. Dakle, čista petica!

UVEĆAJ ULOG 250 PUTA
Gol sa preko pola! To bi bio pravi spektakl. Ko bi to mogao… Boaći? Kafu? U svakom slučaju, 250 puta biste uvećali svoj ulog na ovu opkladu.

300 ZA GOL IZ KORNERA
Piksi je nekada na derbijima davao golove iz kornera. Da li može Rodić to u Ligi šampiona? Ili Ben? Gol direktno iz kornera je 300!

STOTKA ZA BORJANA
Godine 1991. na putu do titule šampiona Evrope, Dika Stojanović je 3 puta završio utakmicu bez primljenog gola. Ako misliš da će Borjan biti kao Dika- imaš kvotu 100.

HET TRIK I KVOTA 101
Ni 1991. niko nije uspio da postigne het trik u Kupu šampiona. Da li može neko 2018. u Ligi Šampiona? Kvota 101!

NAJBOLJI NAPADAČI BEZ GOLA
Papen je 1991. bio najbolji napadač Evrope. I nije dao gol Zvezdi. Danas su to Nejmar, Salah i Mbape.
Kvota da Nejmar ne daje gol Zvezdi je 4, ako misliš da će Salah biti iste sreće, spremna je kvota 3.80. Meridian daje kvotu 4, ukoliko francuska fudbalska zvijezda ne zatrese mrežu crveno-bijelih.

GOLOVI U SEZONI
Heroj ulaska Zvezde u Ligu Šampiona je bio Degenek, a Ben mu je „ukrao“ jedan gol. Da li to borbeni Australijanac može da nadoknadi u grupnoj fazi LŠ? Vidjećemo!

Meridianov Specijal o Zvezdi, sa više od 300 igara, čeka te na najbližem uplatnom mjestu, a kompletnu ponudu specijala možeš da pogledaš i na meridianbet.ba.
Saznajmo zajedno koliko crevno-bijeli mogu u Ligi šampiona.

Srećno, Zvezdo!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC