• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojan Unčanin novi trener Vogošće

Autor mondo.ba

Nakon sporazumnog raskida sa trenerom Kasimom Kamenicom, predsjednik Upravnog odbor RK Vogošća Poljine Hills je danas u prostorijama kluba potpisao ugovor sa novim trenerom Vogošće Bojanom Unačaninom.

Unčanin je trenersku karijeru počeo je u Prijedoru, zatim je predvodio RK Konjuh, da bi karijeru nastacvio u Rukometnom klubu Borac m:tel.

On je u proteklom mjesecu imenovan za selektora muške rukometne reprezentacije za uzrast 2000. godišta.

"Drago mi je što smo ja i Vogošća našli da tako kažem zajednički jezik. Lako smo se dogovorili, to upražnjeno mjesto koje je ostalo usljed rastanka sa njihovim prošlim trenerom gosp. Kasimom Kamenicom, sigurno mi je drago što je Vogošća izabrala baš mene pored dosta dobrih domaćih stručnjaka i trenera koji su trenutno isto bez kluba. Nadam se dobrim rezultatima na kraju imamo iste ambicije, da težimo da napravimo što bolji rezultat i da Vogošću probamo vratiti u sam vrh BH rukometa na kraju gdje su i bili svih ovih proteklih sezona i godina", rekao je Unčanin na predstavljanju.

Novi trener Vogošće se nada pozitivnom šoku u timu.

"Imamo pet kola, biće sigurno jedna dobra borba za što bolje mjesto u plej-ofu, nadam se da ćemo to i izboriti i poslje toga napraviti jedan dobar plan, zavisi ko nam bude protivnik, i pokuštati ići na što bolje mjesto, obezbjediti i Evropu i ovu sezonu koja još nije izgubljena napraviti je uspješnom“, istakao je Unčanin.

Pedsjednik UO RK Vogošća PH Fetah Kadrić je saopštio da je Unčanin imenovan jednoglasnom odlukom svih članova Upravnog odbora.

"On je perspektiva bh. rukometa i koji ima već ostvarene rezultate vodeći predhodne klubove i pružili smo mu jednim brzim i lakim dogovorom priliku da vodi ekipu do dobrih rezultata u Premijer ligi. Ono što je interesantno za Bojana reći jeste da je relativno mlad čovjek, da je bio vrhunski igrač i da je kao trener pokazao zavidne rezultate i to je bila prevaga u razmišljanju Upravnog odbora da se njemu povjeri ova dužnost. Želimo mu puno sreće i uspjeha i dobro nam došao Bojane", zaključio je Kadrić.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Taaako je

Taaako je

Svaka čast

Interesantno da sve nekako kreće iz Prijedora.Unčanin započeo trenersku karijeru a Vladimiru Brankoviću najveći uspon igranje u Prijedoru.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC