• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novak bolesno hoće da ga svi vole"

Australijski rival javno izneo niz poruka na račun Novaka Đokovića.

Bez dileme talentovani, ali prečesto neobuzdani Australijanac Nik Kirjos (24) poznatiji je zbog svog jezika i lošeg ponašanja nego zbog svog tenisa.

Tokom turnira u Rimu, teniser koji je krajem prošle godine bio prinuđen da krene na terapije kod psihologa govorio je o Novaku Đokoviću, najboljem igraču sveta, sa kojim bi u Italiji mogao da se sastane u četvrtfinalu.

"Novak ima bolesnu opsesiju da ga svi vole. On toliko hoće da se svidi svima da to ne mogu da podnesem. Ježim se od toga", izjavio je Australijanac u jednom podcastu.

U istom razgovoru sa novinarima, Kirjos je rekao i da aktuelni vlasnik tri od četiri grend slem titule ne može da bude najveći ikad ako ga ne pobedi. U suprotnom...

"Ako ga pobedim, slaviću pred njim", najavio je trenutno 36. teniser ATP liste, koga će od eventualnog duela protiv Novaka deliti mečevi protiv norveškog kvalifikanta Kaspera Ruda i boljeg iz duela David Gofan - Huan Martin Del Potro.

Sa druge strane, Đoković će svoj prvi meč u Rimu definitivno igrati u četvrtak, protiv Kanađanina Denisa Šapovalova, jer je kiša u sredu napravila haos organizatorima i odložila za dan čitav popodnevni i večernji program.

Pogledajte i poslušajte šta je čuveni Mats Vilander u Beogradu izjavio za MONDO o Novaku Đokoviću:

"ON MOŽE DA BUDE NAJVEĆI SVIH VREMENA"

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Trener

Ati si bolestan toliko hoces da si u centru paznje posto si ko teniser los onda ispadima i supljom pricom nastojis da se o tebi pise i pricas

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC