• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kirjos "udario" na Novaka i na Instagramu!

Autor mondo.rs

Australijski teniser marljivo je "lajkovao" komentare navijača kojima se ne dopada Đokovićev način proslavljanja pobeda.

Nik Kirjos prošle nedelje je uz pogrdne reči na račun Otvorenog prvenstva Francuske (prvenstveno zbog podloge na kojoj se igra) saopštio da neće igrati na drugom grend slem turniru sezone, kao zvaničan razlog navodeći - bolest.

To što nije u Parizu i što ne učestvuje na Rolan Garosu, Australijanca ne sprečava da prati dešavanja na turniru i da bude aktivan na društvenim mrežama. Pogotovo kada je u pitanju teniser koga otvoreno ne podnosi, iako nikada u karijeri nije izgubio od njega.

Reč je, naravno, o Novaku Đokoviću.

Kirjos je u četvrtak posle Novakove pobede nad Švajcarcem Laksonenom dolio ulje na vatru - indirektno.

Ovog puta nije ništa izjavio, ni napisao, već je "lajkovao" komentare navijača koji su na jednom Instagram profilu dali negativno mišljenje o načinu na koji najbolji teniser sveta proslavlja pobede, neposredno po završetku mečeva.

Novak se nakon pozdrava sa protivnikom i sa sudijom vrati na teren i pokretima ruku simbolično šalje ljubav na sve četiri strane sveta (i stadiona).

"Ne smeta mi Novak, ali me je blam kada ovo radi".

"Najgora proslava na (ATP) Turu".

"Ovo je 100 odsto iritirajuće".

"Mrzim ovaj isfolirani gest, smišljen samo da bi mu doneo simpatije".

"Tako dosadno proslavljanje".

Ovo su neki od komentara u kojima je Nik Kirjos, očigledno, uživao, budući da u potpunosti odgovaraju onome što je nedavno i sam izjavio o srpskom teniskom asu, jednom od najvećih u istoriji "belog sporta".

"Novak ima bolesnu opsesiju da ga svi vole. On toliko hoće da se svidi svima da to ne mogu da podnesem. Ježim se od toga", izjavio je Australijanac u jednom podcastu.

Ove godine su Đoković i Kirjos mogli da se sastanu na mastersu u Indijan Velsu, ali je šansa da Novak smanji na 1:2 u međusobnim mečevima propala nakon Kirjosove nezainteresovane partije i poraza od Filipa Kolšrajbera u prvom kolu.

Australijski teniser posle toga je izgubio od Borne Ćorića u osmini finala mastersa u Majamiju, u Madridu je na startu ispao od Jana Lenarda Štrufa, dok je nastup u Rimu završio žestokim incidentom tokom duela sa Kasperom Rudom u drugom kolu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC