• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Međunarodni džudo turnir otvoren u Banjaluci

Autor mondo.ba

Međunarodni džudo turnir "Banjaluka open 2019" na kojem po peti put učestvuje oko 500 takmičara iz osam zemalja, otvoren je u nedjelju u dvorani "Borik"

 Međunarodni džudo turnir otvoren u Banjaluci Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Organizator turnira, Džudo klub "Zvijezda" iz Banjaluke, zahvalio je za podršku i predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, predsjedniku Srpske Željki Cvijanović, gradu Banjaluka i gradonačelniku Igoru Radojičiću, koji je i otvorio turnir.

Radojičić je na otvaranju turnira u Sportskog dvorani "Borik" izrazio zadovoljstvo što na turniru učestvuje veliki broj najmlađih takmičara, koji su u Banjaluku stigli iz država tzv. regiona, te Austrije i Holandije, prenijela je agencija Srna.

Napomenuo je da je riječ o tradicionalnoj i uspješnoj manifestaciji koju je podržao grad, kao što podržava i stotine drugih najboljih sportista, poručivši džudistima da svojim rezultatima mogu da dođu do stipendije Banjaluke.

Prema njegovim riječima, za sportiste koji ostvare olimpijsku normu od ove godine biće realizovan poseban program podrške. Radojičić je takođe podsjetio da je Banjaluka u protekloj školskoj godini u sve osnovne škole prvi put uvela program sport, koji treba da ga približi najmlađima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC